AKadir yazdı:Yani ekmek arasına sebzeli ekmek ve sarımsaklı cacık-kuru soğan .
Yani hiç o açıdan bakmamıştım
AKadir yazdı:Yani ekmek arasına sebzeli ekmek ve sarımsaklı cacık-kuru soğan .
mlm yazdı:Abi bunu bizim Afyon-Eskişehir yöresinde çok yaparlar, 3-4 tane pişmiş yufka üzerine sebzeli bulgur pilavı konur, sonra yufkalar kenarlardan koparılarak pilav alınır ve sarımsaklı cacık-kuru soğan eşliğinde götürülür. Pilav yerken zinhar kaşuk kullanulmaaz, mutlaka yufka ilen yenülüür.

Thevenin yazdı:Afiyet olsun herkese
mlm yazdı:Abi bunu bizim Afyon-Eskişehir yöresinde çok yaparlar, 3-4 tane pişmiş yufka üzerine sebzeli bulgur pilavı konur, sonra yufkalar kenarlardan koparılarak pilav alınır ve sarımsaklı cacık-kuru soğan eşliğinde götürülür. Pilav yerken zinhar kaşuk kullanulmaaz, mutlaka yufka ilen yenülüür.
4 sene once goturduydum ben de su capsteBoston'da Etiyopya yeri, agirlikli ortalamasi Afyonkarahisar'mis meger
![]()

MertYe yazdı:
Bu resim kalitesiyle kör olduktan sonra yeni telefon almam gerektiğine karar verdim

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir
|
||||||||||||||