Caner1983 yazdı:Uzbey neresi burası akşam akşam bitirdin beni ya üstüne de koçak yuvarlamışız afiyetler olsun
uzbey33 yazdı:Gaziantep'te pek az kisinin bildigi bir yer.. Gaziantep'te Halil Usta disarida cok iyi biliniyor. Ben pek yuz vermem. Burasi varken:
ve cok bilinen bir yer..
saat arkadasimin, ben aldirmistim.
MertYe yazdı:Caner1983 yazdı:Uzbey neresi burası akşam akşam bitirdin beni ya üstüne de koçak yuvarlamışız afiyetler olsun
Kuzu kafesleri paylaşırken iyiydi biz bişey diyomuyuz. Gerçi bir ara forumdan uzaklaştırılman için girişimlerim olmadi değil ama moderatörluk vermediler
nusret burger gibi yok vallaha , Nusretin de dedigi gibi Osmanli ve Cumhuriyet tarihinin en guzel hamburgerlerini yapiyorlarCaner1983
Caner1983 yazdı:MertYe yazdı:Caner1983 yazdı:Uzbey neresi burası akşam akşam bitirdin beni ya üstüne de koçak yuvarlamışız afiyetler olsun
Kuzu kafesleri paylaşırken iyiydi biz bişey diyomuyuz. Gerçi bir ara forumdan uzaklaştırılman için girişimlerim olmadi değil ama moderatörluk vermediler
Mert vallaha 3 haftalık rejim 4 kg verdim şuan ama et bağımlısıyım haftaya yine nusret hmbgr götürcwm özlemişindir paylaşırım [emoji106]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|
||||||||||||||