(Burger Sound)- Eski Lara sahil yolunda Muhsin Adıyaman sitesi yanı
(Camuzoğlu döner) Yediğim en iyi et döneri burası yapıyor- Özgürlük bulvari üzeri pekiyi fırın karşısı
(Özdoyum)Normalde burası şiş köfteci ama dünya üzerindeki en iyi tahinli kabak tatlısını burada yersin- Lara bozkan petrol karşısı(Merkez şube eski sanayi içi olması lazım emin değilim)
(Ercan Döner) Tavuk döner konusunda bir marka et dönerden daha güzel tadı var hangi köre sorsan yerini gösterir- 100. Yıl üzerinde
(Largo Balikevi) yediğim en iyi mezeleri burda yemişimdir zaten balık çok sevmem mezeciyim - Lara sahil yolu düden parka gelmeden hemen önce
(Turgay Et) Antalya'nın Nusret i olur kendileri gerçekten çok başarılı et konusunda- Buda Lara sahil yolunda
(Antalyaspor taraftar büfesi) Niyeyse ben buranın kumrusunu cok severim bir çok insan Çeşme Kumrucusunu daha çok sever ama ben taraftar büfeciyim- Dedeman
(Sedir restoran) Muazzam mevlana pidesi var kabak konusunda burasıda çok başarılı. Pide üstü kabak yenip mutlu bir şekilde ölümümü bekleyebilirim
(Dido kumpir) Lise son dershane çıkışı haftada 3 giderdim inanılmaz bir kumpiri var. 1 senedir gitmiyorum yaklaşık hala açık mı emin değilim- Işıklar eski final dershanesi yanı
Valla şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ha illa Mark Antalya diyorsan orda Tavuk Dünyası'nın şubesi var diye biliyorum. Daha önce hiçbir Tavuk Dünyası subesi beni üzmedi tercih edilebilir.
Turgay ve Largo diğerlerine göre biraz daha pahalı yerler özel zamanlarda tercih edilebilir. Kalanlardan bazıları da aynı işi yapan yerlere göre belki bi tık daha pahalı ama kesinlikle değer onlara.
Sonuç olarak bu göbek kolay yapılmadı onuda belirtmek isterim