TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj asymptote » 17 Haz 2012, 18:14

teşekkürler ersinbulun.. :thumbup:
ersinbulun yazdı:Bende visodate i prensese Sturmanskie de prense benzetirdim.

Saatlerin çoğalmasını istemek de güzel bir temenni bu arada.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ErsinGS » 17 Haz 2012, 18:17

herojd11 yazdı:
vincefb yazdı:Ben Sturmanskie'ye hastayım :D

Ersinbulun :champ: bende sturmanskie'ciyim

Teşekkür ederim.Bende seviyorum Sturmanskie mi.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj ErsinGS » 17 Haz 2012, 18:18

serxx yazdı:Herojd bu başlığa senden de foto bekliyoruz :thumbup:
Ersinbulun :champ:

teşekkür ederim serxx.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj ErsinGS » 17 Haz 2012, 18:28

hsnmrycl yazdı:ersinbulun :champ:
Sturmanskie benim olacak; vurucam kırbacı :twisted:

Sizin hala sturmanskie niz yokmu?

quote="ersinbulun"]
hsnmrycl yazdı:ersinbulun, saat her zamanki gibi harika. sakıncası yoksa hangi siteden ve ne kadara aldığınızı sorabilir miyim? ayrıca gümrük olayları nasıl gerçekleşti?

gürçağlar hocamla ben de temas halindeyim. sık sık musallat oluyorum kendisine :) sayesinde güzel bir amphibian buldum. elime ulaşması yakındır. sırada 3133 kalibre bir sturmanskie var.

Merhaba hsnmrycl ben saati Bay Kapmann ın sitesinden aldım.
http://www.poljot24.de/en/pd921164191.htm?categoryId=1

linki bu. Gönderirken vergisini düşüyor . Türkiyede de fatura bedeli üzerinden maktuu % 19 vergi alıyorlar.İşlemleri çok zor değil. profesyonel yardım almaya gerek kalmıyor. Ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim.[/quote]

4 aylık gecikme size zannedersem %25 zam olarak yansıyacak.Mekanizma artık üretilmediği için 3133 ve türevlerinin bundan sonraki satışlarınında spekülasyona açık olduğunu düşünüyorum. gürçağlar hoca buna ne der bilmem ama bence çok geç kalmayın.
Yukarıdaki linki açarsanız orada yazan şu
Last pieces available on stock now! Very rare!
durum vince ile herojd a da duyurulur
En son ErsinGS tarafından 17 Haz 2012, 18:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj ErsinGS » 17 Haz 2012, 18:32

asymptote yazdı:teşekkürler ersinbulun.. :thumbup:
ersinbulun yazdı:Bende visodate i prensese Sturmanskie de prense benzetirdim.

Saatlerin çoğalmasını istemek de güzel bir temenni bu arada.. ;)

:champ:
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Hsnmrycl » 17 Haz 2012, 18:48

ersinbulun yazdı:Sizin hala sturmanskie niz yokmu?

Hocam, o yazının üstüne çok şey değişti. Bir vintage sevdasıdır aldı yürüdü. Vintage bir Strela almayı kafaya koydum. Ama alamadım. Fiyatları yeni üretimlerden neredeyse 200-250 dolar daha yüksek. Gürçağlar hocamın katkılarıyla ilk amphibianımı aldığımda yeter sanmıştım. Şu anda amphibianların elden kurmalı bütün modellerinden birkaçar tane var. Toplamda 10 tane oldu. Sırada içinde gerçek sovyet 21 taşlı 2416 kalibre bulunan 3 amphibian kasa tipine sahip olmak var. Ama bu o kadar kolay değil. Kadran ve kasaları sovyet dönemine ait olsa da mekanizmalar genellikle güncel rus üretimiyle değiştirilmiş oluyor. Bununla da kalmadım tabii. Raketalar ilgimi çekti. 3 tane de raketa oldu. 3 tane ile yetinmeyi umuyorum :(

Sanırım amphibian serisini tamamlamadan 3133 kalibreyi alamam 8-)

Ayrıca Vostok 2809 kalibreniz dikkatimi çekti. Kadranda Precision yazmıyor. Zaman tutması nasıl acaba?

Bildiğim kadarı ile 2809 kalibre taşımasına karşın Precision yazısı bulunmayanlar saatler kronometre özelliği göstermeyen kalibreler taşıyorlar. Kronometre özelliği gösterenler Vostok Precision adıyla, göstermeyenler ise Volna, Almaz ve Precision yazısı taşımayan Vostoklar olarak piyasaya sürülmüş. Sapma aralığı en yüksek olanlar Almaz'lar imiş.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj ErsinGS » 17 Haz 2012, 19:15

hsnmrycl yazdı:
ersinbulun yazdı:Sizin hala sturmanskie niz yokmu?

Hocam, o yazının üstüne çok şey değişti. Bir vintage sevdasıdır aldı yürüdü. Vintage bir Strela almayı kafaya koydum. Ama alamadım. Fiyatları yeni üretimlerden neredeyse 200-250 dolar daha yüksek. Gürçağlar hocamın katkılarıyla ilk amphibianımı aldığımda yeter sanmıştım. Şu anda amphibianların elden kurmalı bütün modellerinden birkaçar tane var. Toplamda 10 tane oldu. Sırada içinde gerçek sovyet 21 taşlı 2416 kalibre bulunan 3 amphibian kasa tipine sahip olmak var. Ama bu o kadar kolay değil. Kadran ve kasaları sovyet dönemine ait olsa da mekanizmalar genellikle güncel rus üretimiyle değiştirilmiş oluyor. Bununla da kalmadım tabii. Raketalar ilgimi çekti. 3 tane de raketa oldu. 3 tane ile yetinmeyi umuyorum :(

Sanırım amphibian serisini tamamlamadan 3133 kalibreyi alamam 8-)

Ayrıca Vostok 2809 kalibreniz dikkatimi çekti. Kadranda Precision yazmıyor. Zaman tutması nasıl acaba?

Bildiğim kadarı ile 2809 kalibre taşımasına karşın Precision yazısı bulunmayanlar saatler kronometre özelliği göstermeyen kalibreler taşıyorlar. Kronometre özelliği gösterenler Vostok Precision adıyla, göstermeyenler ise Volna, Almaz ve Precision yazısı taşımayan Vostoklar olarak piyasaya sürülmüş. Sapma aralığı en yüksek olanlar Almaz'lar imiş.

Ussrtime.com sitesinde mekanizma şöyle tanımlanıyor
The famous Vostok 'Precision'; Swiss chronometer certified.
- Derived from the Swiss Zenith caliber 135.

Bu açıklama vostoktada volnadada almaz dada var. Benim anladığım üretilen bu mekanizmalar arasında zaman tutuşu en iyi olanlar vostok markası ile pazara verilenler.Benim saattede vgünlük mak sapma 10 sn oluyor.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj paneristi » 18 Haz 2012, 19:09

Resim
Resim
büyük patron vince'e selam olsun :D
Kullanıcı avatarı
paneristi

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners