ersinbulun yazdı:Bende visodate i prensese Sturmanskie de prense benzetirdim.
Saatlerin çoğalmasını istemek de güzel bir temenni bu arada..

herojd11 yazdı:vincefb yazdı:Ben Sturmanskie'ye hastayım
Ersinbulunbende sturmanskie'ciyim
serxx yazdı:Herojd bu başlığa senden de foto bekliyoruz![]()
Ersinbulun
hsnmrycl yazdı:ersinbulun![]()
Sturmanskie benim olacak; vurucam kırbacı
hsnmrycl yazdı:ersinbulun, saat her zamanki gibi harika. sakıncası yoksa hangi siteden ve ne kadara aldığınızı sorabilir miyim? ayrıca gümrük olayları nasıl gerçekleşti?
gürçağlar hocamla ben de temas halindeyim. sık sık musallat oluyorum kendisinesayesinde güzel bir amphibian buldum. elime ulaşması yakındır. sırada 3133 kalibre bir sturmanskie var.
asymptote yazdı:teşekkürler ersinbulun..
Saatlerin çoğalmasını istemek de güzel bir temenni bu arada..
ersinbulun yazdı:Sizin hala sturmanskie niz yokmu?
hsnmrycl yazdı:ersinbulun yazdı:Sizin hala sturmanskie niz yokmu?
Hocam, o yazının üstüne çok şey değişti. Bir vintage sevdasıdır aldı yürüdü. Vintage bir Strela almayı kafaya koydum. Ama alamadım. Fiyatları yeni üretimlerden neredeyse 200-250 dolar daha yüksek. Gürçağlar hocamın katkılarıyla ilk amphibianımı aldığımda yeter sanmıştım. Şu anda amphibianların elden kurmalı bütün modellerinden birkaçar tane var. Toplamda 10 tane oldu. Sırada içinde gerçek sovyet 21 taşlı 2416 kalibre bulunan 3 amphibian kasa tipine sahip olmak var. Ama bu o kadar kolay değil. Kadran ve kasaları sovyet dönemine ait olsa da mekanizmalar genellikle güncel rus üretimiyle değiştirilmiş oluyor. Bununla da kalmadım tabii. Raketalar ilgimi çekti. 3 tane de raketa oldu. 3 tane ile yetinmeyi umuyorum![]()
Sanırım amphibian serisini tamamlamadan 3133 kalibreyi alamam![]()
Ayrıca Vostok 2809 kalibreniz dikkatimi çekti. Kadranda Precision yazmıyor. Zaman tutması nasıl acaba?
Bildiğim kadarı ile 2809 kalibre taşımasına karşın Precision yazısı bulunmayanlar saatler kronometre özelliği göstermeyen kalibreler taşıyorlar. Kronometre özelliği gösterenler Vostok Precision adıyla, göstermeyenler ise Volna, Almaz ve Precision yazısı taşımayan Vostoklar olarak piyasaya sürülmüş. Sapma aralığı en yüksek olanlar Almaz'lar imiş.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 62 misafir
|