Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi öyle.Cruciatus yazdı:Omega da bu uzay olayının amma ekmeğini yedi
eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:cagatay1903 yazdı:hozburun teşekkürler,
kilimanjaro bu saati en çok çelik bileziğiyle beğeniyorum ama her hali güzel
Çağatay çoğunluk senin gibi düşünüyor zaten ve bende bir terslik olduğu kesin.Bu arada seamaster ı güle güle kullan.Benim ilk omegamdı ve niye sattım hala bilmiyorum.
Bunu okuyunca, ben de speedy'yi niye sattım onu bilmiyorumŞu an Omega fiyatları makul olsa, yine alırdım.
Cruciatus yazdı:Omega da bu uzay olayının amma ekmeğini yedi
kilimanjaro yazdı:Cruciatus yazdı:Omega da bu uzay olayının amma ekmeğini yedi
1969 öncesi , speedmaster yerine daytona bu testleri geçip aya gitseydi rolex omeganın yaptığı bu uyanıklıkları yaparmıydı ? bence asla yapmazdı.Adama sorarlar ihtiyacınmı var diye … demek ki omeganın hala var ve hiç yakışmıyor bu işin suyunu çıkardılar.
Omega fanboyu olmamakla birlikte speedmaster tasarimlarini begeniyorum. Keske uzaya falan cikmasaydi daha makul fiyatlara bu tasarimi edinebilirdim once bunu belirteyim.khef yazdı:kilimanjaro yazdı:Cruciatus yazdı:Omega da bu uzay olayının amma ekmeğini yedi
1969 öncesi , speedmaster yerine daytona bu testleri geçip aya gitseydi rolex omeganın yaptığı bu uyanıklıkları yaparmıydı ? bence asla yapmazdı.Adama sorarlar ihtiyacınmı var diye … demek ki omeganın hala var ve hiç yakışmıyor bu işin suyunu çıkardılar.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: CanO, timeluxury ve 105 misafir
|