SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Orjinal kayışı 43.5 PO ZrO2 de kullanmıştım. Malesef kasa kayış ağır geliyor ve kol aşağı sarkıkken kayış ciddi seğim yapıyordu. Bunu engellemek için kayışı sıkmak gerekiyor o zamanda çok sıkı oluyordu.darksilence yazdı:
Çok teşekkür ederimAslında bu kordon yaz kullanımındansa kış kullanımında daha güzel gibi. Konfor olarak; saati bilekte acaip hafifletiyor. Kalite hissiyatı çok güzel. Omeganın orjinal Natoları gayet kaliteli cidden.
Çok kirlenmişti makinede 30 derecede bi kere yıkadım ilk günkü gibi tertemiz oldu.
EnderE yazdı:Ben Orjinal kayışı 43.5 PO ZrO2 de kullanmıştım. Malesef kasa kayış ağır geliyor ve kol aşağı sarkıkken kayış ciddi seğim yapıyordu. Bunu engellemek için kayışı sıkmak gerekiyor o zamanda çok sıkı oluyordu.darksilence yazdı:
Çok teşekkür ederimAslında bu kordon yaz kullanımındansa kış kullanımında daha güzel gibi. Konfor olarak; saati bilekte acaip hafifletiyor. Kalite hissiyatı çok güzel. Omeganın orjinal Natoları gayet kaliteli cidden.
Çok kirlenmişti makinede 30 derecede bi kere yıkadım ilk günkü gibi tertemiz oldu.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 60 misafir
|