Cct yazdı:Ce262
Ciddi bir deri kayış eksiği mevcutAyrıca Bg17'ye Panerai dedirtmekte zordur, bir bildiği vardır
MertYe yazdı:Son gelen saatten sonra ailenin geleceği bence çok iyi değil. Seçim yaparken kolay beğenmemeniz kuvvetle muhtemel. Tabi platin bir daytona neden olmasın diyor ve ortalığı karıştırıyorum.
Bg17 yazdı:Bi ara panerai bakiyordun...
Cct yazdı:Ce262
Ciddi bir deri kayış eksiği mevcutAyrıca Bg17'ye Panerai dedirtmekte zordur, bir bildiği vardır
deri kayis eksigini tamamlamak icin su ana kadar Omega, Zenith, JLC ve hatta Corum modellerine baktim. Simdilik butcem pek yeterli degil aslinda, fakat gerek ikinci el, gerek yurtdisi alimina acik oldugum icin onumuzdeki bir kac ay icersinde deri kayis eksigini tamamlayabilecegimi umuyorum. Panerai'a yeterince bakmamis olabilirim aslinda, fakat su ana kadar JLC Master Chronograph ve discontinued bir Omega Deville Chronograph modeli gozume takilmadi degil.. Biraz daha inceleyip, dusunup, sanirim uygun bir baslik altinda forum'da danisarak fikir almam gerekebilir. Corum Legend 42 serisi bile aklima takildi aslinda, fakat bu kez de elimdeki Challenge 44 bosa cikacak, ve yerine o fiyat araliginda, o kadar severek takabilecegim casual/smart casual, rubber strap saat bulabilecegimden supheliyim. Bg17 yazdı:Panerai bana gore degil, ama ce262 yasinda ve koleksiyon icin ideal saat...
Sendeki paneraileri de begeniyorum Can. Uzaktan seviyorum diyelim, benden uzak olsun da

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: gubazi ve 19 misafir
|
||||||||||||||