Beyler TSF indirimi her zaman geçerlidir merak etmeyin. Kimlerde Peugeot varsa ÖM atarlarsa yardımcı olurum. 106 GTI ın yerine gelecek araç 208 GTI olacak Baran, hem 106 gibi hafif (tabiki günümüz güvenlik şartlarını karşıladığı için 106 dan ağır olacaktır) hemde daha güçlü tam 1.6lt 200 beygir.
Resmi liste fiyatı cıktımı? Sizleri bazen teste götürüyorlar gidip test ettinmi abi? Etrafımda cok soran oluyor yenı GTi fiyat ve özelliklerini.Doğrusu bende epey merak ediyorum.Sanırım mınıdeki makineyi kullanacaklar yine turbo.
Baran GTI henüz yurtdışında dahi satışa çıkmadı. Ama üretileceği kesinleşti. Motor konusunda haklısın minide de kullanılıyor Peugeot ise RCZ de kullandı. BMW ile ortak üretim olan bu 1.6lt turbo motor 200 beygir güç üretiyor. Ama GTI gelene kadar yine aynı motorun 156 beygir güç üreten bir versiyonu satışa çıktı oda 47.000TL den başlıyor.
Evet Serkan1.6 dizelimizi (115 beygir) Ford ve Volvo da kullanıyor ve gerçekten çok az yakıyor. Koca 508 de bile 100km de 6litre mazot yakmak keyifli. Ha bide 1.4 litre dizel varki yeni 208 de 3,9 litre mazot yaktım şehir içinde.