kiwi21 yazdı:gokhangirgin yazdı:Cesmeden selamlar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gokhan bey selamlar, elinde ciddi sayida Rolex'i olan biri olarak Tisell Hulk hakkinda dusuncelerinizi rica edebilir miyim?
Tesekkurler.
Acikcasi tatile ve deniz kenarlarina rolex ile gitmekten pek hoslanan biri degilim. Tatil geceleri rolexlerimi zevkle takiyorum ama yurtdisina bazi ulkelere ve gunduz deniz kenarlarinda rolexle dolasmak hosuma gitmiyor ve bazen tedirginde ediyordu. Uzun suredir buna cozum ararken bu forumda gordum tiselli. Asla replika almam da takmam da. Hulku da nasil duracak diye merak ederken bu saati gorunce hic tereddut etmeden hemen aldin. Bu onunla ciktigim ilk tatil idi. Acikcasi cok hosuma giderek de taktim. Fazla agir degil, durusu rahat, goruntusu guzel ve de gorenlerim de hosuna gitti. Yesilin rengi ve tonu da cok guzel tutturulmus bence. Seramik bezel de kaliteli duruyor. Celik kismi da gayet guzel. Ucuz durmuyor. O yuzden inanin cok tuttum ve uzun sure sanirim tatil saatim olarak hayatina devam edecektir bende. Hatta tatillerde artik yanima rolexlerimden hic birini de almayabilirim. Teknik yeterlierini cok test edemedim. Benim icin 3-5 saniye geri kalmasinin veya iler gitmesinin hic bir onemi yok. Lakin saniyeler ile yasamiyorum, yarismiyorum. Bozulmasin, su gecirmesin. Benim icin iki onemli kriter. Bu arada cok kisi de rolex zannetti ama cakma rolex mi diyen kimse olmadi. O kadar da benziyor. Hatta esim gercek rolex olmadigina cok sevindi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] . Sadede gelirsem ben herkese tavsiye ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi