TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yaz 2025 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Yaz 2019 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj kiwi21 » 21 Tem 2019, 23:04

gokhangirgin yazdı:
kiwi21 yazdı:
gokhangirgin yazdı:Cesmeden selamlar...

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gokhan bey selamlar, elinde ciddi sayida Rolex'i olan biri olarak Tisell Hulk hakkinda dusuncelerinizi rica edebilir miyim?

Tesekkurler.

Acikcasi tatile ve deniz kenarlarina rolex ile gitmekten pek hoslanan biri degilim. Tatil geceleri rolexlerimi zevkle takiyorum ama yurtdisina bazi ulkelere ve gunduz deniz kenarlarinda rolexle dolasmak hosuma gitmiyor ve bazen tedirginde ediyordu. Uzun suredir buna cozum ararken bu forumda gordum tiselli. Asla replika almam da takmam da. Hulku da nasil duracak diye merak ederken bu saati gorunce hic tereddut etmeden hemen aldin. Bu onunla ciktigim ilk tatil idi. Acikcasi cok hosuma giderek de taktim. Fazla agir degil, durusu rahat, goruntusu guzel ve de gorenlerim de hosuna gitti. Yesilin rengi ve tonu da cok guzel tutturulmus bence. Seramik bezel de kaliteli duruyor. Celik kismi da gayet guzel. Ucuz durmuyor. O yuzden inanin cok tuttum ve uzun sure sanirim tatil saatim olarak hayatina devam edecektir bende. Hatta tatillerde artik yanima rolexlerimden hic birini de almayabilirim. Teknik yeterlierini cok test edemedim. Benim icin 3-5 saniye geri kalmasinin veya iler gitmesinin hic bir onemi yok. Lakin saniyeler ile yasamiyorum, yarismiyorum. Bozulmasin, su gecirmesin. Benim icin iki onemli kriter. Bu arada cok kisi de rolex zannetti ama cakma rolex mi diyen kimse olmadi. O kadar da benziyor. Hatta esim gercek rolex olmadigina cok sevindi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] . Sadede gelirsem ben herkese tavsiye ederim.

Saat ailesi içinde ciddi sayıda Rolex'i olan birinden bu yorumları almak önemli bi kriter bence. Detaylı analiz için çok teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın :champ: :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj gokhangirgin » 22 Tem 2019, 00:07

kiwi21 yazdı:
gokhangirgin yazdı:
kiwi21 yazdı:
gokhangirgin yazdı:Cesmeden selamlar...

Resim

Gokhan bey selamlar, elinde ciddi sayida Rolex'i olan biri olarak Tisell Hulk hakkinda dusuncelerinizi rica edebilir miyim?

Tesekkurler.

Acikcasi tatile ve deniz kenarlarina rolex ile gitmekten pek hoslanan biri degilim. Tatil geceleri rolexlerimi zevkle takiyorum ama yurtdisina bazi ulkelere ve gunduz deniz kenarlarinda rolexle dolasmak hosuma gitmiyor ve bazen tedirginde ediyordu. Uzun suredir buna cozum ararken bu forumda gordum tiselli. Asla replika almam da takmam da. Hulku da nasil duracak diye merak ederken bu saati gorunce hic tereddut etmeden hemen aldin. Bu onunla ciktigim ilk tatil idi. Acikcasi cok hosuma giderek de taktim. Fazla agir degil, durusu rahat, goruntusu guzel ve de gorenlerim de hosuna gitti. Yesilin rengi ve tonu da cok guzel tutturulmus bence. Seramik bezel de kaliteli duruyor. Celik kismi da gayet guzel. Ucuz durmuyor. O yuzden inanin cok tuttum ve uzun sure sanirim tatil saatim olarak hayatina devam edecektir bende. Hatta tatillerde artik yanima rolexlerimden hic birini de almayabilirim. Teknik yeterlierini cok test edemedim. Benim icin 3-5 saniye geri kalmasinin veya iler gitmesinin hic bir onemi yok. Lakin saniyeler ile yasamiyorum, yarismiyorum. Bozulmasin, su gecirmesin. Benim icin iki onemli kriter. Bu arada cok kisi de rolex zannetti ama cakma rolex mi diyen kimse olmadi. O kadar da benziyor. Hatta esim gercek rolex olmadigina cok sevindi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] . Sadede gelirsem ben herkese tavsiye ederim.

Saat ailesi içinde ciddi sayıda Rolex'i olan birinden bu yorumları almak önemli bi kriter bence. Detaylı analiz için çok teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın :champ: :champ:

Tesekkurler [emoji120][emoji120][emoji120]. Istiyorsan umarim sen de alirsin en yakin zamanda

Kullanıcı avatarı
gokhangirgin

Mesaj Alkım » 22 Tem 2019, 09:18

Herkese iyi haftalar [emoji16]

Resim

Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj Umutt » 22 Tem 2019, 09:28

Cümleten iyi haftalar Resim

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Cotton » 22 Tem 2019, 10:46

Hayırlı haftalar. :thumbup:
Resim
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj danGerfuLL » 22 Tem 2019, 11:13

İyi calismalar.Resim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj sieger » 22 Tem 2019, 11:40

askerden dondum merhaba pozu

Resim
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj MrPandül » 22 Tem 2019, 12:16

Kullanıcı avatarı
MrPandül

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners