Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mavisini çok keyif alarak kullandım bir sene kadar. Şimdi ise bu model aklımı çeliyor. Keşke T-fit mekanizması BB58 e de gelseSkywalker34tr yazdı:
haylo yazdı:Mavisini çok keyif alarak kullandım bir sene kadar. Şimdi ise bu model aklımı çeliyor. Keşke T-fit mekanizması BB58 e de gelseSkywalker34tr yazdı:
haylo yazdı:Yanlış anlattım sanırım. Mekanizmadan kastım bilezikte ayar yapmayı sağlayan (Submariner gibi) mekanizma. Tudor son dönem saatlerine koymaya başladı da. Adını T-fit koymuşlar. Keşke bunlarda da güncellese bilezik tokalarını
Konuyu çok uzatmayayım da bu pelagoslardan farklı bence çok daha güzel duruyor daha kibar. Son dönemde bronz bb58 de, blackbay pro da ve en son ranger modelinde var.Skywalker34tr yazdı:haylo yazdı:Yanlış anlattım sanırım. Mekanizmadan kastım bilezikte ayar yapmayı sağlayan (Submariner gibi) mekanizma. Tudor son dönem saatlerine koymaya başladı da. Adını T-fit koymuşlar. Keşke bunlarda da güncellese bilezik tokalarını
Evet olabilir, geçen hafta Bahattin Pelagos LHD almıştı mesela, çok güzel duruyor gerçekten. Ama ben çok bir eksikliğini hissetmedim tabi dalışla uğraşmıyorsan.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir
|