DenizKSK yazdı:asymptote yazdı:Yeni avatarın beni korkutuyor Deniz..
Yok abi korkutmasın,
Bu kadar Swiss Made içinde yalnız Samurai, who defends Japanese soul...
var bir kaç mücadeleci arkadaş

DenizKSK yazdı:asymptote yazdı:Yeni avatarın beni korkutuyor Deniz..
Yok abi korkutmasın,
vmetin yazdı:DenizKSK yazdı:asymptote yazdı:Yeni avatarın beni korkutuyor Deniz..
Yok abi korkutmasın,
var bir kaç mücadeleci arkadaş
mucadeleci yazdı:Bende avatarı değiştireceğim uzun zamandır aklımda ama beceremiyorumbu avatarın boyutunuda bana *Clk hazırlamıştı zamanında... Varsa hayır sever bir arkadaş avatar yapmak istediğim resmi göndereyim kendisine
Miriel yazdı:mucadeleci yazdı:Bende avatarı değiştireceğim uzun zamandır aklımda ama beceremiyorumbu avatarın boyutunuda bana *Clk hazırlamıştı zamanında... Varsa hayır sever bir arkadaş avatar yapmak istediğim resmi göndereyim kendisine
Resmi imageshack'e yüklerken boyutlarda avatar seçeneği var o boyutta seçersen bir sıkıntı kalmıyor
mucadeleci yazdı:Miriel yazdı:mucadeleci yazdı:Bende avatarı değiştireceğim uzun zamandır aklımda ama beceremiyorumbu avatarın boyutunuda bana *Clk hazırlamıştı zamanında... Varsa hayır sever bir arkadaş avatar yapmak istediğim resmi göndereyim kendisine
Resmi imageshack'e yüklerken boyutlarda avatar seçeneği var o boyutta seçersen bir sıkıntı kalmıyor
Teşekkürler
mucadeleci yazdı:Miriel yazdı:mucadeleci yazdı:Bende avatarı değiştireceğim uzun zamandır aklımda ama beceremiyorumbu avatarın boyutunuda bana *Clk hazırlamıştı zamanında... Varsa hayır sever bir arkadaş avatar yapmak istediğim resmi göndereyim kendisine
Teşekkürler
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 156 misafir
|