Sub ı hulk la değiştirmek bence de doğru karar. Daytona ve hulk ile çok mutluyumivanko yazdı:
Uzun bir süredir ''read only'' katıldığım foruma en sevdiğim başlıkla bir paylaşım yapmak istedim. Ailenin son durumu bu. Yakın gelecekteki hedeflerde bilek süresi bulamayan Sub ı Hulk la değiştirmek, kutumuza bir pam 590 eklemek var. Daha uzaklardaki hedefler Rolex FG yeşil gmt (116718LN) ve eğer bulabilirsem AP 15202.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asuspc yazdı:Ben de Hulk düşünüyordum fakat hem ellerinde yoktu hemde fazla kombinle takamayacağımı düşünüp (nodatede yokmuştu )siyah aldım.Ama gönlümde hulk yatıyor .Bu arada sub nedeni ile giren şemsiyekapansın ya pam yada hulk veya daytona ekleyeceğim.
ivanko yazdı:
Uzun bir süredir ''read only'' katıldığım foruma en sevdiğim başlıkla bir paylaşım yapmak istedim. Ailenin son durumu bu. Yakın gelecekteki hedeflerde bilek süresi bulamayan Sub ı Hulk la değiştirmek, kutumuza bir pam 590 eklemek var. Daha uzaklardaki hedefler Rolex FG yeşil gmt (116718LN) ve eğer bulabilirsem AP 15202.
Umutt yazdı:ivanko yazdı:
Bu aileye güzel demek hafif kalır bence, maşallah hem oldukça ağır ve hem de çok şık bir aile. Bütün üyeler çok özel. Hulk değişimi de bence çok yakışır bu saat kutusuna. Son olarak Fm yi de ayrıca beğendiğimi paylaşmak isterim.
İyi günlerde kullanın..
asuspc yazdı:Ben de Hulk düşünüyordum fakat hem ellerinde yoktu hemde fazla kombinle takamayacağımı düşünüp (nodatede yokmuştu )siyah aldım.Ama gönlümde hulk yatıyor .Bu arada sub nedeni ile giren şemsiyekapansın ya pam yada hulk veya daytona ekleyeceğim.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, ogeday, raven ve 88 misafir
|