TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj ÜmitYüksel » 15 Eyl 2017, 15:32

Sayın ivanko , güzel saatler. :champ: Hulk bu koleksiyona renk katar diyeceğim
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj rolexcollector » 15 Eyl 2017, 15:39

ivanko yazdı:Resim

Uzun bir süredir ''read only'' katıldığım foruma en sevdiğim başlıkla bir paylaşım yapmak istedim. Ailenin son durumu bu. Yakın gelecekteki hedeflerde bilek süresi bulamayan Sub ı Hulk la değiştirmek, kutumuza bir pam 590 eklemek var. Daha uzaklardaki hedefler Rolex FG yeşil gmt (116718LN) ve eğer bulabilirsem AP 15202.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sub ı hulk la değiştirmek bence de doğru karar. Daytona ve hulk ile çok mutluyum :)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj ivanko » 15 Eyl 2017, 15:44

[quote]Sayın ivanko , güzel saatler. :champ: Hulk bu koleksiyona renk katar diyeceğim

Teşekkürler asuspc :champ:

[quote]Sub ı hulk la değiştirmek bence de doğru karar. Daytona ve hulk ile çok mutluyum :)

Aynı başlıktaki geçmiş paylaşımınız da kararımı etkilemiş olabilir :) Aslında keşke FM yi değiştirebilmek gibi bir şansım olsa, sıfır bilek süresiyle bekliyor. Markanın düşüşe geçmek üzere olduğu zamanlarda (malum ünlülerimiz henüz keşfetmemişken ) %30 indirimle başarıyla aldığımı sandığım saati şu anda liste fiyatının %15-20 ine satmaya gönlüm razı olmuyor, yoksa siyah kadran bir Submariner her kolleksiyonda olmalı.
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj ÜmitYüksel » 15 Eyl 2017, 16:02

Ben de Hulk düşünüyordum fakat hem ellerinde yoktu hemde fazla kombinle takamayacağımı düşünüp (nodatede yokmuştu )siyah aldım.Ama gönlümde hulk yatıyor .Bu arada sub nedeni ile giren şemsiye :lol: kapansın ya pam yada hulk veya daytona ekleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Umutt » 17 Eyl 2017, 01:20

asuspc yazdı:Ben de Hulk düşünüyordum fakat hem ellerinde yoktu hemde fazla kombinle takamayacağımı düşünüp (nodatede yokmuştu )siyah aldım.Ama gönlümde hulk yatıyor .Bu arada sub nedeni ile giren şemsiye :lol: kapansın ya pam yada hulk veya daytona ekleyeceğim.

:)
Hayırlı olsun şimdiden :)
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Umutt » 17 Eyl 2017, 01:25

Uzun bir süredir ''read only'' katıldığım foruma en sevdiğim başlıkla bir paylaşım yapmak istedim. Ailenin son durumu bu. Yakın gelecekteki hedeflerde bilek süresi bulamayan Sub ı Hulk la değiştirmek, kutumuza bir pam 590 eklemek var. Daha uzaklardaki hedefler Rolex FG yeşil gmt (116718LN) ve eğer bulabilirsem AP 15202.

Bu aileye güzel demek hafif kalır bence, maşallah hem oldukça ağır ve hem de çok şık bir aile. Bütün üyeler çok özel. Hulk değişimi de bence çok yakışır bu saat kutusuna. Son olarak Fm yi de ayrıca beğendiğimi paylaşmak isterim.

İyi günlerde kullanın..
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj ivanko » 17 Eyl 2017, 19:13

Umutt yazdı:

Bu aileye güzel demek hafif kalır bence, maşallah hem oldukça ağır ve hem de çok şık bir aile. Bütün üyeler çok özel. Hulk değişimi de bence çok yakışır bu saat kutusuna. Son olarak Fm yi de ayrıca beğendiğimi paylaşmak isterim.

İyi günlerde kullanın..

Çok teşekkürler :champ: Sizin aileniz de çok şık. Özellikle Cartier Calibre Diver a bakmaya doyulmuyor
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj ivanko » 17 Eyl 2017, 19:15

asuspc yazdı:Ben de Hulk düşünüyordum fakat hem ellerinde yoktu hemde fazla kombinle takamayacağımı düşünüp (nodatede yokmuştu )siyah aldım.Ama gönlümde hulk yatıyor .Bu arada sub nedeni ile giren şemsiye :lol: kapansın ya pam yada hulk veya daytona ekleyeceğim.

Submariner ın yanına beyaz kadran bir Daytona harika olur, bence şimdiden siparişinizi verin gelmesi en az bir seneyi buluyor.
Kullanıcı avatarı
ivanko

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, ogeday, raven ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners