serdarfb
evidence yazdı:Beyler.... Güzel fotoğraflarınız için...![]()
Dün çok değerli dostumdan harika bir hediye aldım. Dün beceremedim ama bugün bir saatçinin de yardımıyla becerebildim kayış değiştirmeyi.... Serdarfb'ye bu insanı sevindiresi jestinden dolayı çok teşekkür ederim huzurlarınızda...![]()

Kahrolası hayatlarımıza devam ederken , böyle jestlerle mutlu oluyor insan azizim.. evidence yazdı:Beyler.... Güzel fotoğraflarınız için...![]()
Dün çok değerli dostumdan harika bir hediye aldım. Dün beceremedim ama bugün bir saatçinin de yardımıyla becerebildim kayış değiştirmeyi.... Serdarfb'ye bu insanı sevindiresi jestinden dolayı çok teşekkür ederim huzurlarınızda...![]()
bence super olmus. Ozgur yazdı:
20 kere almaya yeltendim bir turlu nasip olmadi. Super bir saat bence. Gule gule kullan. serdarfb yazdı:evidence yazdı:Beyler.... Güzel fotoğraflarınız için...![]()
evidencebence super olmus.
gule gule kullan kardesim. PO sana cok yakisti.
Kayış çok harika oldu gerçekten. Kullandıkça bileğime daha da oturacak sanırım..
evidence yazdı:
Tekrar çok teşekkür ediyorum Serdar..Kayış çok harika oldu gerçekten. Kullandıkça bileğime daha da oturacak sanırım..
bir iki gun kullaninca rahatliyor. Neredeyse tum sailcloth kayislar ilk basta biraz sert oluyor ama ilerde daha konforlu bir hale donusuyorlar. Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, Energie, SelAc ve 103 misafir
|
||||||||||||||