Heesh yazdı:Speedmasterın yanına seamaster montajlayalım:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bunu bana satın almadan önce de söylemiştin Hakan sonra redditte dolaşırken bende denk geldimscarbo yazdı:Heesh yazdı:Speedmasterın yanına seamaster montajlayalım:)
Müthiş, ilginç bir bilgi vereyim 2023 üretimi seamaster modellerinde kabarcık şeklindeki bombeli lume yerine düz bir lume yapıldığını okudum ama sonra firma vazgeçip kabarcık tasarımına geri dönmüş, BWW9 mavi ışık yayan bir lume kullanıyor A sınıfı bir lume![]()
[emoji106][emoji106]Heesh yazdı:Evet bunu bana satın almadan önce de söylemiştin Hakan sonra redditte dolaşırken bende denk geldimscarbo yazdı:Heesh yazdı:Speedmasterın yanına seamaster montajlayalım:)
Müthiş, ilginç bir bilgi vereyim 2023 üretimi seamaster modellerinde kabarcık şeklindeki bombeli lume yerine düz bir lume yapıldığını okudum ama sonra firma vazgeçip kabarcık tasarımına geri dönmüş, BWW9 mavi ışık yayan bir lume kullanıyor A sınıfı bir lume [emoji106] [emoji106]
Luma güzel harika ama yine söylemek isterim bir seiko citizen diver kümesi değil burda ki fark netlik daha iyi omegas güç olarak seiko citizen diverlar 1 yok daha iyi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir
|