Harika model,referans numarası nedir?Güle güle kullanınsylvester yazdı:Silikon kayışlı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika model,referans numarası nedir?Güle güle kullanınsylvester yazdı:Silikon kayışlı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten çok iyiYakupDinler yazdı:
Balayı devam ediyor [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkür ederim Cengiz abi [emoji1317]mlm yazdı:Gerçekten çok iyiYakupDinler yazdı:
Balayı devam ediyor [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu saat kendi klasmanında, üst klasmanda, hatta lüx klasmanda alınabilecek en şık saat bence. Su geçirmezliğini biraz arttırıp, lugları bir tık kısaltıp bir de çelik kordon seçeneği sunsa başka dress bakmaya gerek yok. Öyle de beğeniyorum kendisini. Kaplaması çeliği, makinesi, kadran seçeneği, her türlü EFSANE.runo34 yazdı:[emoji835]
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. Bence de harika bi dress [emoji1362]azizkaya yazdı:Şu saat kendi klasmanında, üst klasmanda, hatta lüx klasmanda alınabilecek en şık saat bence. Su geçirmezliğini biraz arttırıp, lugları bir tık kısaltıp bir de çelik kordon seçeneği sunsa başka dress bakmaya gerek yok. Öyle de beğeniyorum kendisini. Kaplaması çeliği, makinesi, kadran seçeneği, her türlü EFSANE.runo34 yazdı:[emoji835]
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
runo34 yazdı:[emoji835]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Repla ve 32 misafir
|