Güzel saatler
Umutt yazdı:Ailenin, gelenler gidenler sonrası son durumu.. Sağ alt taraftaki Seiko aile yadigarı, Cengiz Ustanın ellerinde hayat dönmüştü..
Cümleten iyi hafta sonları
t@evsen81 teşekkürler beğeniniz içinevsen81 yazdı:Umutt yazdı:Ailenin, gelenler gidenler sonrası son durumu.. Sağ alt taraftaki Seiko aile yadigarı, Cengiz Ustanın ellerinde hayat dönmüştü..
Cümleten iyi hafta sonları
Güzel koleksiyon iyi zamanlar göstersin
Gayet dengeli, güzel, fiyat/kalite yüksek rasyonel bir koleksiyon. Güzel günlerde kullanın,axiceco yazdı:
Naçizane aile üyelerimiz. Gidişat nasıl gelişecek bilemiyorum. Tsf’nin kıymetli üyelerinin mevcutlar ve eksikler hakkında görüş ve önerilerine açığım. [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umutt yazdı:Gayet dengeli, güzel, fiyat/kalite yüksek rasyonel bir koleksiyon. Güzel günlerde kullanın,axiceco yazdı:
Naçizane aile üyelerimiz. Gidişat nasıl gelişecek bilemiyorum. Tsf’nin kıymetli üyelerinin mevcutlar ve eksikler hakkında görüş ve önerilerine açığım. [emoji4]
Şahsen mavi kadran bir chrono ekleseniz, koleksiyon hem renklenir hem de daha kapsayıcı olur diye düşünüyorum.
Umutt yazdı:Gayet dengeli, güzel, fiyat/kalite yüksek rasyonel bir koleksiyon. Güzel günlerde kullanın,axiceco yazdı:
Şahsen mavi kadran bir chrono ekleseniz, koleksiyon hem renklenir hem de daha kapsayıcı olur diye düşünüyorum.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos ve 63 misafir
|