Tisell LV

mlm yazdı:Gönderirim kullanırsın biraz kardeşim![]()
Tisell LV
KKarakuş yazdı:Bizde renk katalım
mlm yazdı:Hiç fark etmez [emoji106] [emoji38]
Miriel yazdı:KKarakuş yazdı:Bizde renk katalım
Zalımsın Kerim abi .. Bu ne güzellik yahu![]()
KKarakuş yazdı:Beğeniler için öncelikle teşekkür ederim.![]()
Miriel; Bugüne kadar bir çok homage saat kullandım. Bunların içinde Tisell en iyisi diyebilirim. Kabataslak anlatmak gerekirse, çeliği gayet güzel ve çizilmelere karşı dirençli. Ben solağım ve saatlerimi sol koluma takıyorum. Haliyle çizilmelere meyilli olan bu durum varken saatte 10 gündür herhangi bir belirgin "kılcal çizik" oluşmadı.
Saatin mekanizması yeni üretimde değişmiş olup şimdi Miyota 9015 kullanıyorlar. Şu an ki ölçümlerime göre stabil olarak günde -5 sn'lik sapması mevcut![]()
Saatin en beğendiğim yönü ise temiz bir kadran işçiliği. Lup ile detaylı incelememiş olsam da görünüş olarak güzel ve iyi çalışılmış bir kadrana sahip.
Kısacası 195$ a sunulmuş en güzel homage tercihlerinden biridir diyebilirim.![]()
Kethuda57 ; Teşekkür ederimDediğiniz gibi, yeşili mest edecek derecede
![]()
![]()
Darksider; Tisell, piyasaya "sadece" homage saat süren bir Kore markası. Ben homage saat konusunda çok benzemeden dolayı kaybetme durumuna anlam veremiyorum. Homage dediğimiz olay zaten bu değil midir ? Steinhart, Stowa, vs. vs. gibi markalar da Pilot yada Diver modellerinde benzerlikler seyretmekte. Sanıyorum ki homage saat tercih eden kişiler de bunun farkında olup alıyorlardır.
İşin özü homage saat ulaşılabilir düzeylerde kaliteli olanından alınmalı, kullanılmalı

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: ongunbey ve 18 misafir
|
||||||||||||||