İyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle... 
İyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle... 
bu kasa rengi değişecek olan saat değil mi? mucadeleci yazdı:-e hadi hayırlı olsun o zaman çok şık ve yakışıklı bir model, son derecede cesur bir seçim tebrik ederim iyi günlerde bakıp baktıkça mutlu olursun ve baktığın anları hatırlamakta sana hep mutluluk getirir inşallah.![]()
Karar aşaması biraz karışık oldu, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bozok yazdı:hayırlı olsun drk bunu almasaydın hep içinde kalacaktı bence
Her zaman bulunabilecek bir saat değil, bu tercihimi çok etkiledi tolgi06 yazdı:Saatini iyi günlerde kullan Drk.
Mükemmel seçim bence. Kasa renginin değişimi gösteren belli periyotlarla çekilmiş fotoların olduğu ayrı bir başlık bekliyoruz artık.
Mesela "The evulution of Pam00382"
Dediğini yapmayı planlıyorum Razz yazdı:Mükemmel bir tercih Drk..Güle güle kullan
Neler düşünüyorduk, nerelere vardık, geriye dönüp bakınca şaşırıyorum doğrusu mlm yazdı:Doruk çok yakışmış, harika, enfes..![]()
Frax yazdı:Doruk müthiş bir saat, hayırlı olsun, güzel günlerde kullan
evidence yazdı:Drk, çok harika bir saat. Hem diver, hem de Panerai.İyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle...
Umarım sende yeni panerai'ne bir an önce kavuşursun asymptote yazdı:Drk hayırlı olsun,bu kasa rengi değişecek olan saat değil mi?
Evet, kasa rengi değişecek ama ne olacak hiç bilmiyorum whiskey yazdı:Drk, çok kupon bir saat almışsın, hayırlı olsun
Sınırlı üretim, her ne kadar pazarlama taktiği olsada benim oldukça hoşuma gidiyor 
382 gerçekten "heybetli" duruyor 

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 112 misafir
|
||||||||||||||