İleride mezun olabilirsem eğer( ) (bkz: yaş 23,üniversitede 3.sınıfa yeni geçeceğim) Skoda kullanmak istediğim markalar arasında. Fabia ile başlarız umarım.
Onu diyorum zaten passat da saçma pahalı. Bu arada aracın iç hacmi bırak passatı a6 dan bile geniş. Arkada o kadar mesafe ancak s class long da vardır. Bagaj desen öyle. Ama benim gönlümde dizel otomatik bir süperb nin bi 60000 lirası var , onlar istiyor 100000 yani aramızda bir reno clio var.
Overpriced. Allame i cihan olsa ne yazar altı üstü skoda. Zaten bir extrası olmasa dönülüp bakılmaz
Dizel bir fabiam vardi... Massalh pancar motoru gibi sesi vardi ama bir gun bile gik demedi... Neredeyse turkiye turu yaptim onunla... Bir depo ile 1074 km gittigimi bilirim... Sonra benim Suv arzum depresti... Kaskai ,asx baktim inceledim hic biri bir YETİ degildi... Skoda DSG secenegini 1,2 tsi a uyguladigi icin benim gozumde tiguani bile solladi... Tiguanda DSG isterseniz. Essek yuku para veriyordunuz... 1.2 motorun vergisi de cabasi... herkes yine mi skoda , 1.2 motor kaldirmaz o arabayi diyordu bana... Hicbir sey demedim aldim Yetim le bir tur attim onlarla daha sonra tek bir laf bile demediler...