TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj razz » 19 Tem 2010, 22:02

Sağol üstad.. Omega SMP 300'ü direkt alıyorlar zaten.. Ama yine de yeterli değil tabii ki.. Bakacağım artık, duruma göre..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 20 Tem 2010, 00:01

Dostum, durumu iyi ise kacirma derim. Ancak 6000 tl'ye biter dediler ise bence yenisini siparis et. Neredeyse ayni fiyat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 20 Tem 2010, 00:47

clk yazdı:Dostum, durumu iyi ise kacirma derim. Ancak 6000 tl'ye biter dediler ise bence yenisini siparis et. Neredeyse ayni fiyat.

4700,00 USD USA liste fiyatı olduğu düşünülürse 6000,00 TL'lik teklif pek de mantıklı gelmedi açıkçası.. ( Bu arada geçtiğimiz günlerde -TimeZone'da-kutu ve sertifikası olmayan bir örnek 3000,00 USD'ye alıcı buldu.. ) Sanırım biraz daha bekleyip sıfırını sipariş etmek daha mantıklı olur..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 20 Tem 2010, 09:36

Panerai saatlerin en büyük özelligi Rolex gibi deger kaybetmemeleri. Dolayisi ile teklif normal ancak eger yeni siparis verme sansin varsa bence simdiden siparis ver zaten saatin eline gecmesi en az 2 ay sürecek. (Ben saati ararken verdikleri süre 2-6 ay arasindaydi.) Bu sürecte de bütceyi dengelersin. Pisman olmayacagin bir saat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 20 Tem 2010, 09:42

Razz global duruma bakarsak dışardan alma imkanı olan biri için fazla haklısın bende WatchuSeek ve TimeZoneda $3,100-3,400 US aralıklarında satılıklar görmüştüm. Ülkemizde ne kadar bu modelin listesi bilgi varmı?

Clk birde dikkatimi çeken nokta şu; bu model zor bulunuyordu, sen ilk alırken bilgi vermiştin kolleksiyoner modeli olarak, bu kadar ikinci elde rahat bulunması ve birçok satılık olması normal mi?
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 20 Tem 2010, 09:49

Tabii ki normal. Hatirlarsan forumdan bir arkadasta internetten ucuz bulmus yedigi etin yahnisi de yavan olmustu :)

300-500 USD icin risk alip ortada kalmak isteyenleri engellemem ama Razz bunu yapmaz.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 20 Tem 2010, 09:56

Simdi baktim. Chrono 24'te sadece 3 tane var mesela. Biri 2004 fiyat 2900 Euro. Digeri yeni ama Gri market 3.000 Euro. Sonuncusu da yetkili saticidan ve liste fiyatina.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 20 Tem 2010, 10:03

O sahte saat olayı ayrı bir vaka :) Ben fiyat bazında demek istemedim, Timezone Watchuseekten falan 2.el satılmaları normalde. 2 ay bekleme olayını sende yaşamamıştın bulmuştun. Sanırım bulunabiliyor halen rahatça demek istedim. Birde PAM 111'in bundan farkı logo olmaması mı sadece?

Yetkili satıcı dersen haklısın, ben genel diğer yetkili olmayan ama reputable kabul edilen firmalar için demek istedim. Sonuçta yıllık belli sayılarda üretilen limited bir ürün ama çok azda değil bu sebeple 3-5 yerde olmasıda normal sanırım. Panerai ayrı bir dünya biraz Paneristi'de vakit geçirip bilgi toplamam lazım :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners