Seiko çok güzel bekirkat Kordonu da kaliteli duruyor, acaba sonradan siz mi taktınız? Victorinox haşmetli, Panerai saygıdeğer, g-shock pek munis.. Thevenin bu arada video süper. Harika bir çekim süper slow motion..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Benim yeni degil aslinda bir hareket baslatalim dedik baykus reyiz ile Vince reyiz ise yenileri araya kaynatiyor beyler, hemen geri kutusuna kapa cabucak tahmin edecegiz reyiz
Ben ne yapıyım Asymptote? Bu alışverişlerin hepsi çok önce bitmişti saatler üst üste geldi
Ve alışverişlerin hepsi takas yoluyla gerçekleşti... Açıklama yapmak zorunda değilim ama Datejust II için UN'u verdim sadece 3k Usd ödedim EX II için... Chopard ve PAM 219'u sattım bi miktar para aldım ve bu saati (PAM ???) ... İnce ince ticaretini yapıyorum hemde zevk alıyorum.. Hayret verici birşeymiş gibi görünsede fırsatları değerlendiriyorum o kadar
Thevenin yazdı:Benim yeni degil aslinda bir hareket baslatalim dedik baykus reyiz ile Vince reyiz ise yenileri araya kaynatiyor beyler, hemen geri kutusuna kapa cabucak tahmin edecegiz reyiz