Her An Her Yerde Saat Günlüğü
slhgzl » 09 Oca 2024, 22:59
Skywalker34tr yazdı:slhgzl yazdı:Anladım sağolun bende de seikonun bu şekilde turtle,monster, samurai, skx ler vs birçok modeli var o yüzden sordum.Eski marinemasterlardan SLA023 mavi olan %25 indirime girmiş aklımı bayağı çeliyor karar veremiyorum.
Abi son bir stok kalmış benimde aklımda

Tamer bey 105 de az değil belki biraz daha indirilebilir ama biraz daha konulup başka bir şey mi alınır diye sorular, sorular.Aslında çok kullanmadığım saat var birazını satsam rahatlıkla alırım.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
Skywalker34tr » 10 Oca 2024, 00:09
slhgzl yazdı:Skywalker34tr yazdı:slhgzl yazdı:Anladım sağolun bende de seikonun bu şekilde turtle,monster, samurai, skx ler vs birçok modeli var o yüzden sordum.Eski marinemasterlardan SLA023 mavi olan %25 indirime girmiş aklımı bayağı çeliyor karar veremiyorum.

Tamer bey 105 de az değil belki biraz daha indirilebilir ama biraz daha konulup başka bir şey mi alınır diye sorular, sorular.Aslında çok kullanmadığım saat var birazını satsam rahatlıkla alırım.
Evet abi haklısın başka mı baksak acaba diye düşünmüyorum değil. Aslında kasa kalınlığı tek soru işareti benim için açıkçası, bilekte denedim bu güne kadar ne bileyim pek ilgimi çekmiyordu doğruyu söylemek gerekirse.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Every legend has a beginning of
-

Skywalker34tr
-
slhgzl » 10 Oca 2024, 10:02
Skywalker34tr yazdı:slhgzl yazdı:Skywalker34tr yazdı:slhgzl yazdı:Anladım sağolun bende de seikonun bu şekilde turtle,monster, samurai, skx ler vs birçok modeli var o yüzden sordum.Eski marinemasterlardan SLA023 mavi olan %25 indirime girmiş aklımı bayağı çeliyor karar veremiyorum.

Evet abi haklısın başka mı baksak acaba diye düşünmüyorum değil. Aslında kasa kalınlığı tek soru işareti benim için açıkçası, bilekte denedim bu güne kadar ne bileyim pek ilgimi çekmiyordu doğruyu söylemek gerekirse.
Yeni çıkan marinemasterlar çakma marinemaster gibi geliyor bana zaten baby marinemaster diye söyleniyor.Bu yeni versiyonlarda çap, kalınlık düşürülmüş ama çok içime sinmedi zamanla görüşüm değişirmi bilmiyorum,eski modeller sanırsam daha üretilmeyecek bu da fiyatının artacağı anlamına gelir aynen skx lerde olduğu gibi.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
manil » 10 Oca 2024, 20:19
Captain Willard. Daha önce de dediğim gibi Türkiye piyasasında tutmamış ama bana kalırsa en güzel ve aykırı asimetrik kasaya sahip saat.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
mete44 » 11 Oca 2024, 18:48

wearing my rolex...
-

mete44
-
manil » 16 Oca 2024, 17:19
Yazdan kalma…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, Energie, MrPandül, onboardx, recklesstr ve 145 misafir