TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj razz » 08 Ağu 2010, 11:47

[quote="Jazz"]herkese merhaba, foruma yeni üye oldum..dünden beri kolumda en favori saatim var...quote]

Foruma hoşgeldiniz.. Ben ve clk arkadaşımızda da PAM005 var.. Dolayısıyla enflasyon konusunda Polemik'e hak vermemek elde değil :)
Sizin saatiniz üzerinde de Nuri Bey'in hazırladığı kayışlardan mı var?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Jazz » 08 Ağu 2010, 13:16

çok teşekkürler..gerçekten forumda epey varmış :) evet, kayış nuri bey'in hazırladığı kayışlardan..panerai için oldukça bol ve güzel seçenekleri var..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Jazz » 08 Ağu 2010, 17:06

Bu da diğer favorim..elbetteki panerai..siyah timsah derisi kayışı çok sevsem de sanırım Nuri beyden bunun için de bir kayış isteme zamanı geldi :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Frax » 09 Ağu 2010, 13:11

Panerai kullanıcısı artıyor forumda :) Güzel saatler iyi günler kullanın sayın jazz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj razz » 09 Ağu 2010, 13:37

Jazz yazdı:Bu da diğer favorim..elbetteki panerai..siyah timsah derisi kayışı çok sevsem de sanırım Nuri beyden bunun için de bir kayış isteme zamanı geldi :)
Resim

Ben Panerai'da bir türlü sevemedim siyah kayış.. Belki kaliteli, kalın ve fazla parlak olmayan bir krokodil kayış bulursam alabilirim.. Nuri Bey'den yakın zamanda benim de bir talebim olabilir, sadece renk kısmında kararsızım biraz.. Bu arada Panerai'ımda kullandığım kayışlarla ilgili bir de ufak çaplı bir inceleme yapmıştım.. İsterseniz o mesajıma da bir göz atın..

Bu arada aklıma gelmişken bir sorum olacak; Nuri Bey'in veya farklı aftermarket kayışları kullanırken orijinal deri kayışlarda bulunan pin deliklerine giren ince boru şeklindeki tüpleri kullanıyor musunuz? Yoksa kayışları direkt ve sadece pimler üzerine mi takıyorsunuz?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Jazz » 09 Ağu 2010, 16:39

çok teşekkürler sayın Frax1 :)
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Jazz » 09 Ağu 2010, 16:45

Sayın razz,

aslında size tamamen katılıyorum...ben panerai de özellikle kahve tonlarındaki kayışların daha güzel durduğunu düşünüyorum ancak günün çoğunluğunda takım elbise giyen biri olarak aftermarket kayışların çoğu çok spor ve kalın duruyor.. genelde de koyu renk tercih ettiğim için takım elbise ile siyah kayış kullanıyorum. ama spor kıyafetle kesinlikle kalın, kahve tonlarında bir aftermarket kayışı tercih ederim..
ilgili mesajınızı foruma üye olur olmaz okudum, gerçekten çok güzel bir incelemeydi..

bu arada bir arkadaşımda lacivert bir kayış gördüm ve uygun renklerle çok güzel durduğuna karar verdim..

eğer taktığım kayış tüpleri kullanmaya olanak veriyorsa kullanıyorum, aksi halde direkt pimlerin üzerine takıyorum...
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj 2fast4u » 10 Ağu 2010, 11:59

clk golf ve rolex temali siparis fotoyu simdi gordum .Tam kafamdaki poz .robb report a kapak olabilir :p .
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners