TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj razz » 02 Eyl 2010, 11:30

pavese yazdı:Çok teşekkür ederim Sn. Razz, İnşallah sayenizde belki artık benim de bir ustam olacak :thumbup: Yeni aldığım 2. el taşlı kadranlı bir Vostok Partner saat var gitti gidiyordan, camı kırık ve kadranın da biraz temizlik ve polisaj gerekebilir. Tabii belki de mekanizmanın da elden geçmesi yağlanması gerekebilir. Bir de kurmalı saatim var bir süre çalışıp kısa süre sonra duruyor. Uzun süredir götüremiyordum. Artık İnşallah Ramazan ustaya götürüp yenilettikten sonra resimlerini paylaşırım. Paylaşım için tekrar teşekkürler :)

Rica ederim.. Bu arada Vostok saatinizin kasası pirinç üzerine krom kaplama ( chrome plated brass ) olabilir.. Arka kapak üzerinde ne yazdığına bakarak bunu anlayabilirsiniz.. Stainless Steel Back veya Base Metal Top ibareleri varsa saatin arka kapağı harici kaplama demektir ve polisaj yapılamaz.. Cam konusunda bir problem olmaz zira hemen aynı hanın bir alt katında (-1) saat camları konusunda uzman bir usta var.. Yanlış hatırlamıyorsam Suat Usta.. Eğer Ramazan Usta'nın halledemeyeceği bir hasar sözkonusu ise Suat Usta'ya sizi yönlendirir zaten..
Kurmalı saatinizle ilgili sorunun da hallolacağına eminim.. Kurmalı kalibreler oldukça cefakardır :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Frax » 02 Eyl 2010, 12:05

clk yazdı:Ismail, kasanin altina 4 ayak kaynattik mi sen bunun üzerine sandalye diye oturabilirsin :D

Direksiyon ile arada az bir fark var gibi görünüyor :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj razz » 03 Eyl 2010, 14:45

Bir arşiv fotoğrafı daha.. Rolex Submariner 14060 ( non-COSC )

Resim
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj pavese » 03 Eyl 2010, 15:35

Rolex saatlerde milgauss ve deepsea sea dweller dışındaki modeller pek hoşuma gitmiyor, gidecek tarzda olanlarda da büyüteçli takvim olayı var, büyüteçli takvim de itici geliyor,

Fakat bu saat kolunuzda çok şık durmuş. Gerçi bu saat eski bir koleksiyondan galiba, saat te güzel ama kolunuzun da saati güzelleştirici bir estetiği var herhalde ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj pavese » 03 Eyl 2010, 15:53

clk yazdı:Fotograf birkac gün önce cekildi ancak bugünde ayni saati tasiyorum :)

Resim

Saat hoş ama kolda hem saat hem de kayış fazla hacimli durmuş. Tabii bunun sizin kolunuz olduğunu varsayarak söylüyorum. :lol:
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj razz » 03 Eyl 2010, 16:12

pavese yazdı:Rolex saatlerde milgauss ve deepsea sea dweller dışındaki modeller pek hoşuma gitmiyor, gidecek tarzda olanlarda da büyüteçli takvim olayı var, büyüteçli takvim de itici geliyor,

Fakat bu saat kolunuzda çok şık durmuş. Gerçi bu saat eski bir koleksiyondan galiba, saat te güzel ama kolunuzun da saati güzelleştirici bir estetiği var herhalde ;) :thumbup:

Bu saat 98 üretimiydi.. Yaklaşık 5 ay öncesine ait bir foto bu..
14060 yani non-date submariner son nesil serisinde COSC certified makineyle sunuluyor.. Kadranı çevreleyen ince ring üzerinde engraving de ayrı bir bonus.. Oldukça şık bir saat..Klasik submariner tarzını yansıtan kalan tek model olduğunu da belirtmekte fayda var..
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj nickynick » 03 Eyl 2010, 16:44

Speedmaster today

Resim
Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj pavese » 05 Eyl 2010, 15:00

Tam bir klasik. Bu eski modellerinden değil mi? Yenilerinde saat imleçleri var. Ben bunun from moon to mars modelini de beğeniyorum. Moonphase'li modeli de var. Çok güzelmiş. :) Güle güle kullanın. Darısı başımıza :)
Kullanıcı avatarı
pavese

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners