pavese yazdı:Çok teşekkür ederim Sn. Razz, İnşallah sayenizde belki artık benim de bir ustam olacakYeni aldığım 2. el taşlı kadranlı bir Vostok Partner saat var gitti gidiyordan, camı kırık ve kadranın da biraz temizlik ve polisaj gerekebilir. Tabii belki de mekanizmanın da elden geçmesi yağlanması gerekebilir. Bir de kurmalı saatim var bir süre çalışıp kısa süre sonra duruyor. Uzun süredir götüremiyordum. Artık İnşallah Ramazan ustaya götürüp yenilettikten sonra resimlerini paylaşırım. Paylaşım için tekrar teşekkürler
Rica ederim.. Bu arada Vostok saatinizin kasası pirinç üzerine krom kaplama ( chrome plated brass ) olabilir.. Arka kapak üzerinde ne yazdığına bakarak bunu anlayabilirsiniz.. Stainless Steel Back veya Base Metal Top ibareleri varsa saatin arka kapağı harici kaplama demektir ve polisaj yapılamaz.. Cam konusunda bir problem olmaz zira hemen aynı hanın bir alt katında (-1) saat camları konusunda uzman bir usta var.. Yanlış hatırlamıyorsam Suat Usta.. Eğer Ramazan Usta'nın halledemeyeceği bir hasar sözkonusu ise Suat Usta'ya sizi yönlendirir zaten..
Kurmalı saatinizle ilgili sorunun da hallolacağına eminim.. Kurmalı kalibreler oldukça cefakardır