arkadaşlar, sene sonuna kadar ki zaman dilimi için kendime 2 kesin, 1 de alternatifli hedefler belirledim, kutuyu doldurmak adına, umarım olur
ilki, söylediğim gibi Rolex Ym2 çelik altın. 1-2 hafta içerisinde almaya niyetliyim.

ikincisi, Richard Mille. Ağustos - Eylül gibi almayı planlıyorum, bunun için henüz model olarak kesin bir karar vermedim, ama şu an RM 037'ye yakınım, tabii gerçekte de görmek lazım.

30, 010, 011 ve 016 serileride hiç fena değil. Ama dediğim gibi kolda denemek lazım bulabildiğini. Bir iki beğendiğim fotoğraf koyuyorum
RM010

RM 011 America 5

diğer saat içinse oldukça aday var aslında. Bu iki saatten biri için aradığım kesin özellik lacivert kadranlı olması, hatta belki lacivert kayış. Bu grupta bir kaç saat var, fiyatları ve kategorileri birbirinden oldukça alakasız tabi ama random seçtim.
Burada ilk favorim AP Jumbo Extra-Thin, gerçekten çok beğeniyorum. Şıklığı sadeliğinden geliyor.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chrono Pride of Argentina, oldukça şık. 100 limitliymiş, bulunabilir mi şüpheli.

Tabii ki bu kategorinin olmazsa olmazı iki model
Patek Philippe 5960p, bu 41mm boyutuyla günlük kullanıma da uygun bir Patek bence.

Patek Philippe 5140p, bu biraz ufak kalıyor 37,2 mm boyutuyla, şahsen kot-ceket gibi bir kombinasyonla takmak istiyorum mavi saati ama tabi değişikte durabilir, kolda denemek lazım.

ve bu kategoride son olarak IWC Portugese Perpetual Calendar var.

Yorumlarınızı, eklemelerinizi bekliyorum