beyler, benim bildiğim ve uyguladığım üzere zımpara ve polywatch ikilisi ne safir ne de mineral kristale uygun. o işlem sadece akrilik kristal için. mineral kristale zımpara ile girişirseniz buzlu cam elde edersiniz
Adını hatırlamıyorum ama eskiden cep telefoncu bir arkadas bir krem vermişti, mineral camlarda çizikleri cok guzel gideriyordu. Safirdeki etkisini bilemiyorum ama cep telefonu ekranlarını neredeyse sıfır hale getirdiğini biliyorum.
Hsnmrycl, kayış aynı ama son karede renk daha one cikmis galiba biran once eskisin diye siyah kayışa küskünüm
Valla hocam ben akrilikde de mineralde de muvaffak oldum diye hatirliyorum ama tam da emin olamadim.. Kaldi ki o kadar cizik mineral cam da zor, zaten akrilik o cam da muhtemelen
Mcco o krem yerine diş macunu da ayni etkiyi gosterir. Poliwatch yerine de olur.. Ama ortasi mavi vs olan degil. Bembeyaz dis macunu surup guzelce yedireceksin, kuruduktan sonra temizledin mi ipad crp vs ekran mis.. Akrilik cam ve vcd cd dvd icin de gecerli. Calismayan, okunmayan cizik cd'de dene.. Data kurtarmak icin iyi cozumdur
Once cok ince zimpara ile ustten inceltmek daha iyi olurdu. Youtube videolar vardi toothpaste cd acrylic falan yazsan cikar DIY videolar.. Ama full beyaz katkisiz dis macunu bulmak da zor artik