Kurmalı mekanizma, 35 mm ve ince bir saat arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurmalı mekanizma, 35 mm ve ince bir saat arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Ya kerim bey benim hislonla nacar kurmalı da 35mm çok hoş duruyo ince olması.öncü bir saat secmissiniz tebrikler.kollarin isitilmasini gerçi büyük ahşap bi saatti mavi olması icin ısıtıldığını belgeselde izlemistim.eskiden böyle yapiyorlarmis demekki diye ıçimden geçirmiştim.cok güzel saat mekanik almak istiyorum nasip bakalim.trendde de zaten küçük çaplı kasaya bir gidiş var bende khaki pilot u 38mm o yüzden çok severek kullaniyorum.hatta bende 1998 senesinde aldigim momentus bir saat var 31mm 26 senedir çalışıyor.KKarakuş yazdı:Kurmalı mekanizma, 35 mm ve ince bir saat arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo Yakup bey marine sport çok yakismis bileğinize.atmosfere uymuş.bende cimbomluyum.[emoji4]tank gibi saattir çok sağlamdır 40 yıldır kendini kanıtlamış 8200 kalibreye sahiptir.gule güle kullanın.citizen club a da bekleriz.YakupDinler yazdı:
Dün akşam Eryaman Stadyumu [emoji471]
Şampiyon Galatasaray [emoji169][emoji3590]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], seadweller, ylmaz94 ve 140 misafir
|