[emoji38]benim bilek ölçtüm 19mm ama küçükle küçük büyükle büyük olur benim bilek.43mmlongines kullaniyom.yarin zam var diyorlar ama hadi bakalim.bak bu longi 43mm tepeyi katarsam 1.5 metreye ordan metroya.[emoji38][emoji38][emoji38]prx yazdı:Prx aviation 38 sende büyük bile durmuş nasıl bir bilek var sendeHeesh yazdı:Ya kerim bey benim hislonla nacar kurmalı da 35mm çok hoş duruyo ince olması.öncü bir saat secmissiniz tebrikler.kollarin isitilmasini gerçi büyük ahşap bi saatti mavi olması icin ısıtıldığını belgeselde izlemistim.eskiden böyle yapiyorlarmis demekki diye ıçimden geçirmiştim.cok güzel saat mekanik almak istiyorum nasip bakalim.trendde de zaten küçük çaplı kasaya bir gidiş var bende khaki pilot u 38mm o yüzden çok severek kullaniyorum.hatta bende 1998 senesinde aldigim momentus bir saat var 31mm 26 senedir çalışıyor.prx yazdı:Kurmalı mekanizma, 35 mm ve ince bir saat arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibende ince ama yassı bir bilek var 17 cm civarı bi 38 lik ile senin sıraya gelicem ama du bakalım sürpriz zamları bir göğüsleyelim önce de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu momentus 31mm[emoji38]yeni taç takilcak.98 den.mustafa sandal takardı ozamanlar hey gidi asırlar hey.20.yüzyıldan kalma saatim.zaman yolcusu gibiyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi