Razz'ın dediği gibi bir çok ülkede 2.0 L4 n/a ya da 3.0 3.2 V6 n/a versiyonları daha fazla talep görmüştü zamanında. TR'de ilginç olarak dünyanın tersine V6 TB var en çok, oysa en tutulmayan ve sorunlu versiyonudur.
Aslında yeni çıkacak olan 1.75 litre 4C çok güzel ama vergi diliminden kurtarmasına rağmen beklenenden pahalı olacak sanırım.
*Bond yapma arabanın piyasasını düşürüyorsun bence Türkiye'de bu motor seçeneğinin rağbet görmesi, bu motor seçeneğinin ortaya çıkma sebebi ile aynı olabilir, yanlış bilmiyorsam bu motor seçeneği İtalyadaki (bizimkine benzer sanırım) vergi sisteminden faydalanmak üzere 2000cc üzerine çıkmadan 200hp üzerine çıkmak gibi bir kurnazlığın ürünü
Dediğin şekilde olabilir. İtalyan vergi sistemini tam bilmiyorum ama TB versiyonların yurt dışında rağbet görmediğini hatırlıyorum, Avrupa'da en çok satan versiyon TS idi. Ama Türkiye'de az vardır. Eskileri bulunsa bunların onlar çok güzel Spider Giulia, Duetto falan. Bu GTV bitince 2005'te Brera çıktı, geçen sene o da üretimden kalktı. Bir de bunun Cup versiyonu var o superdir, Türkiye'de bir tane var zamanında Zeytinoğlu'nun ithal ettiği.
Bold kullanıyodum 9780 foto makinesi gibi cekiyodu cam gibi.İnce diye curve aldım çöpmüş meğer şimdi yenı boldu bekliyorum hakkaten rezil gibi fotograflar koyduğum için üzgünüm