21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba benimkiyle makinesi aynı 7t92 miydi arkasında yazar Kalibresi okan hocam.benimkinde sadece sizdirmazlik waterresistant diye belirtilmiş[emoji39]prx yazdı:Aynen katılıyorum yaşadığınız hislere ortağım.özellikle deneyerek alma.benimki de 20 yıla yaklaşti okan bey.masallah diyelim. benim deri kayış çok güzel durdu.sizde bence lacivert bir kayışla yepyeni bir saat oluyor bana öyle geldi kayısı takinca.[emoji4]mecako52 yazdı:Babama göre saatin iyisi swatch idi. Biraz paraya kıyarsan seiko ömürlük bir saat, Tissot ise saatlerin şahı idi. Longines ise süleyman demirel'in hediye edebileceği çok çok üst düzey bir saatti ona göre. Zamanında kendisine hediye edilen saati babasına vermiş, o da çaldırmış. O yüzden artık ulaşılamaz. Bana da küçüklüğümden beri hep swatch saat alırdı. Üniversiteyi kazandığımda "artık bir seiko alma vakti geldi, seç bakalım" dediğinde bu saati seçtim. Tabi o zamanlar sadece vitrinde görüp beğenip almak vardı. 11 yılı devirdik bu saatle. Halen çok severek takarım. Bende saat merakını başlatan saattir.
Tabi ben de bunu unutmadım, mezun olunca ilk maaşımla babama tissot bir saat aldım![]()
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Jugadorian, kuntik17, ogeday ve 137 misafir
|