danGerfuLL yazdı:Selamlar
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Emre, çok başarılı
danGerfuLL yazdı:Selamlar
Skywalker34tr yazdı:danGerfuLL yazdı:Selamlar
Hayırlı olsun Emre, çok başarılı
Hayırlı olsun Emre bey,Saatin beyaz kadranlısını almayı düşünmüştüm,saat hakkında düşünceniz nasıl,genel olarak değerlendirbilirmisiniz .[emoji2772]danGerfuLL yazdı:Selamlar
Teşekkur ederim.vysaknc yazdı:Hayırlı olsun Emre bey,Saatin beyaz kadranlısını almayı düşünmüştüm,saat hakkında düşünceniz nasıl,genel olarak değerlendirbilirmisiniz .[emoji2772]danGerfuLL yazdı:Selamlar
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ediyorum.tekrar tebrik ederim..[emoji106]danGerfuLL yazdı:Teşekkur ederim.vysaknc yazdı:Hayırlı olsun Emre bey,Saatin beyaz kadranlısını almayı düşünmüştüm,saat hakkında düşünceniz nasıl,genel olarak değerlendirbilirmisiniz .[emoji2772]danGerfuLL yazdı:Selamlar
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle 20 saat önce ayarlamistim saati şu an 3 sn sapmış durumda. Mekanizma NH34, tahminimce Seiko 5 GMTlerden daha iyi bir değere sahip. Seiko sapma konusunda pek özenli davranmıyor bildiğiniz üzere. Kasa kalitesi olarak gayet beğendim. Parlak ve mat polisajlar yerli yerinde yapılmış. Özellikle bezelin altı ve etrafı parlak polisaj iken üstü mat ve dikine çizgili polisaj olması çok hoşuma gitti. 19 - 19.5 cm bileğim var 39 mm kasa gayet iyi duruyor. Luglardan uzun bir saat, 48,5 mm. Kasa kalınlığı yönünden ideal 12.5 mm, tabi daha ince olsa daha güzel olurdu; ama fiyat göz önüne alindiginda gayet ideal. Tepe vidalı ve logolu, tepede dikkatimi çeken Seiko 5lere nazaran(4R mekanizma olanlar) daha kullanışlı ve 1. ve 2. çekimler daha net belli oluyor. Seiko 5 GMT kullanmadım o nedenle karşılaştırma yapamıyorum. Cam AR kaplama safir ve kasadan yukarıda duruyor. Görsel açıdan güzel dursa da doğrudan hedef gibi cam, bu yönden negatif. Fosforlar gayet yeterli, kollardaki fosfor daha parlak kadrana nazaran.
Son olarak kordon kalitesi de yeterli, Seiko 5lerden daha iyi; ancak bir Miltat kalitesi de yok. Genel olarak beğendiğim bir saat oldu.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Okanito ve 72 misafir
|