25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Curiosity yazdı:Merhaba evet gerçekten de keyifle taktığım güzel bir saat oldu. Fabrika videosunu gördüm, yaşlı yaşlı insanların kadran üzerinde çalıştığını görünce dayanamayıp bir arkadaşıma getirttim. Sanırım iç pazarda ve Güney Asya’da satılıyor. Firma maillere de yanıt vermiyor. Google’da bile çıkmıyor. Orient Star olduğunu tahmin ettiğim 22 Jewels bir mekanizmaya sahip, saatle ilgili tek eleştirim kadrandaki ‘Master Works’ yazısı olabilir. Arkadaşlarımızın ilgisini celp ederse bu saatle ve markayla ilgili elde ettiğim bilgileri paylaşabilirim memnuniyetle. Bu arada saat 43mm benim bileklerim biraz fazla kalın ona aldanmayın. [emoji28]mturann yazdı:Curiosity yazdı:Selamlar herkese [emoji112]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AS
Çok farklı güzel bir saatmiş![]()
scarbo yazdı:
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.mturann yazdı:Curiosity yazdı:Merhaba evet gerçekten de keyifle taktığım güzel bir saat oldu. Fabrika videosunu gördüm, yaşlı yaşlı insanların kadran üzerinde çalıştığını görünce dayanamayıp bir arkadaşıma getirttim. Sanırım iç pazarda ve Güney Asya’da satılıyor. Firma maillere de yanıt vermiyor. Google’da bile çıkmıyor. Orient Star olduğunu tahmin ettiğim 22 Jewels bir mekanizmaya sahip, saatle ilgili tek eleştirim kadrandaki ‘Master Works’ yazısı olabilir. Arkadaşlarımızın ilgisini celp ederse bu saatle ve markayla ilgili elde ettiğim bilgileri paylaşabilirim memnuniyetle. Bu arada saat 43mm benim bileklerim biraz fazla kalın ona aldanmayın. [emoji28]mturann yazdı:Curiosity yazdı:Selamlar herkese [emoji112]
AS
Çok farklı güzel bir saatmiş![]()
Bilgi için de ayrıca teşekkürler
Farklı saatler görmek bizleri de mutlu ediyor.
Güzel zamanlarınızı göstersin
Muhteşem bir mavi, kayışın dokusu ve rengi ayrı bir güzellik katmış. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.scarbo yazdı:
Abi biraz öyle oldu gerçekten [emoji16]Skywalker34tr yazdı:scarbo yazdı:
Hakan, ufaktan bi mavi takıntısı görüyorum sanki
Çok teşekkürler sağolun [emoji4]Curiosity yazdı:Muhteşem bir mavi, kayışın dokusu ve rengi ayrı bir güzellik katmış. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.scarbo yazdı:
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: mcaglar ve 93 misafir
|