ahmetfcetin yazdı:Hadi hayırlı geceler Meister Emre'yi yakaladığımız iyi oldu gece gece, tanışmış olduk![]()

ahmetfcetin yazdı:Hadi hayırlı geceler Meister Emre'yi yakaladığımız iyi oldu gece gece, tanışmış olduk![]()
Hsnmrycl yazdı:mermertaş, kesin benim nazarım değdibu hasarlı saati satmak istersen uygun bir rakamda anlaşabiliriz
Hsnmrycl yazdı:mermertaş, kesin benim nazarım değdibu hasarlı saati satmak istersen uygun bir rakamda anlaşabiliriz
Hsnmrycl yazdı:Beyler rica ederim, üstatlık ustalık bana mı kaldı
ama fikirlerimi söyleyim;
bence çelik kasalı saatleri tercih edin. mesela vintage amphibian'lar ya da vintage poljot all steel modelleri.
raketa'nın zaten birkaç ikon modeli var. onların dışında almak pek anlamlı değil.
vostok'ta alınabilecek model daha çok ama yine amphibianlar öne çıkıyor.
poljot de luxe modellerini severim. ama bulunabilirse all steel modellerinden şaşmamak lazım.
ayrıca limit 500 lira demişsiniz.
500 liraya vostok fabrikasına ortak olunur
adamlar krizde.
ayrıca ben de tanıştığımıza sevindim.
mermertaş yazdı:Hsnmrycl yazdı:mermertaş, kesin benim nazarım değdibu hasarlı saati satmak istersen uygun bir rakamda anlaşabiliriz
Rakamlı kadran da değildi ama, pek kuvvetli imiş bakış.
ETersen yazdı:Hsnmrycl yazdı:Beyler rica ederim, üstatlık ustalık bana mı kaldı
bence çelik kasalı saatleri tercih edin. mesela vintage amphibian'lar ya da vintage poljot all steel modelleri.
raketa'nın zaten birkaç ikon modeli var. onların dışında almak pek anlamlı değil.
poljot de luxe modellerini severim. ama bulunabilirse all steel modellerinden şaşmamak lazım.
adamlar krizde.
Hocam eyvallah paylaşımın için teşekkür ederiz. Benim aklımda bir adet vardı amphibian aslında ama netleştiremediğim için henüz birşey söyleyemedim. forum içinde satan bir arkadaşımızın saatini düşünüyordum ya hayırlısı bakalım inşallah
Ah şöyle buralarda bir saatçi bulabilsem de böyle elimle seçip gözümle görebilsem daha içime sinecek. internet üzerinden bakarken pek içime sindiremiyorum doğrusu.güven olamıyor ne yazıkki. senin bir tavsiyen olurmu bu konuda ? nereden alınabileceği konusunda
Hsnmrycl yazdı:mermertaş yazdı:Hsnmrycl yazdı:mermertaş, kesin benim nazarım değdibu hasarlı saati satmak istersen uygun bir rakamda anlaşabiliriz
Rakamlı kadran da değildi ama, pek kuvvetli imiş bakış.
ben zaten rakamsıza hastayım
ETersen yazdı:Hsnmrycl yazdı:Beyler rica ederim, üstatlık ustalık bana mı kaldı
adamlar krizde.
Hocam eyvallah paylaşımın için teşekkür ederiz. Benim aklımda bir adet vardı amphibian aslında ama netleştiremediğim için henüz birşey söyleyemedim. forum içinde satan bir arkadaşımızın saatini düşünüyordum ya hayırlısı bakalım inşallah
Ah şöyle buralarda bir saatçi bulabilsem de böyle elimle seçip gözümle görebilsem daha içime sinecek. internet üzerinden bakarken pek içime sindiremiyorum doğrusu.güven olamıyor ne yazıkki. senin bir tavsiyen olurmu bu konuda ? nereden alınabileceği konusunda
en iyi kaynak hala ebay ve rusçanız varsa molotok.
onun dışında, ne aradığınızı bilirseniz semt aralarındaki eskicilerden bile güzel parçalar çıkabilir.
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: akarakiraz ve 49 misafir
|