TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Comrades / Rus Güzelleri

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Comrades / Rus Güzelleri

Mesaj ETersen » 12 Mar 2015, 23:58

Hsnmrycl yazdı:Az önce söylediğim gibi saat 90'ların ilk yıllarına ait.
Hatta belki de doğrudan 1991 yılına...

Bunu anlamanın yolu basit:
Dikkat ederseniz saatin kadranında ne CCCP ne de RUSSIA ibareleri mevcut.
Bu da demektir ki CCCP yıkılmış ama yeni Devletin ismi henüz resmi olarak belirlenmemiş.

1942 olması elbette mümkün değil.

evet hocam biliyorum, big zero' yu alırkende ona dikkat etmiştim hatta. saatin kadranında yazmamasına rağmen bana zamanla silinmiştir olabilir.
güvenebilmem için - ben rusyaya iki defa gittim en eski markadır vs vs dedi.
bende dedim ki en azından bu kadar eski olabilmesi için cccp yazar hocam ne yaptınız dedim. bana en son cccp yazması ne manaya geliyor, onlar daha mı pahalıya satılı. gibi birşeyler söyledi. gerçekten şu piyasadan insan sömürmeye çalışan kişiler nasıl bir kafaya sahip yazık.

kızdım akşam akşam.
ebayı araştırıyorum. sorumdaki satılık saatlere de bakıyorum. hayırlısı inşallah üstadım.

araştırırken viewtopic.php?f=219&t=18339#axzz3UCp7Jo5V
buna rastladım.
Kullanıcı avatarı
ETersen

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 01:24

Etersen hoca bende şunu aldım forumdan viewtopic.php?f=219&t=17822#axzz3UDEmzZUj bayadır bakıyordum, fiyat inince aldım, baya da güzel fırsat olursa bi inceleme yazasım var, artık elimde 2414 ve 2416 mekanizmalı saatlerim var şimdi sıra diğer efsanelerde;
*2209
*2409
*2809
bakalım kavuşmak ne zamana nasip olacak...
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj zgnclskn » 13 Mar 2015, 01:35

Arkadaşlar alarmlı saatleri biraz araştırıyordum, gördüm ki Ruslar bolca alarmlı saat yapmışlar. Bir de Seiko'nun bellmaticleri var. Neyse konumuz Rus olduğuna göre alarmlı olarak hangi saatlere bakılabilir sizce? Bir de sonuç olarak bir komplikasyon olan alarmı vintage bir saatte tercih etmek sağlıklı olur mu dersiniz?
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 01:40

Tebrikler sayın Hsynmrycl, bana aramakla bulunmaz ama bulanlar ancak arayanlardir sözünü hatırlattınız, saat baya tehditkar bakışlara sahip
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ETersen » 13 Mar 2015, 01:41

ahmetfcetin yazdı:Etersen hoca bende şunu aldım forumdan viewtopic.php?f=219&t=17822#axzz3UDEmzZUj bayadır bakıyordum, fiyat inince aldım, baya da güzel fırsat olursa bi inceleme yazasım var, artık elimde 2414 ve 2416 mekanizmalı saatlerim var şimdi sıra diğer efsanelerde;
*2209
*2409
*2809
bakalım kavuşmak ne zamana nasip olacak...

allah kavuştursun hocam hayrını gör :)

viewtopic.php?f=219&t=18339#axzz3UCp7Jo5V bendede buna doğru bir yaklaşım var ya hayırlısı inşallah.
forumda gözüme kestirdiğim iki saat var 1 japon
1 isviçre
1 de rus

hadi hayırlısı inşallah
Kullanıcı avatarı
ETersen

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 01:50

Sana da bi amphibian alalım artık, komandierski bu fiyata çok pahalı, bu fiyata çok daha klasik güzel bi model bulunur, bu tipler amphibian kasasına girmiş komandierski gibi sanki, bence sana illa komandierski diyosan klasik kasa tiplerine bakmak daha iyi, onlar daha karakteristik
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 01:52

Zgnclskn bu konuda hic fikrim yok, eğer bisi bulursan bizi de bilgilendirirsen guzel olur
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ETersen » 13 Mar 2015, 02:01

ahmetfcetin yazdı:Sana da bi amphibian alalım artık, komandierski bu fiyata çok pahalı, bu fiyata çok daha klasik güzel bi model bulunur, bu tipler amphibian kasasına girmiş komandierski gibi sanki, bence sana illa komandierski diyosan klasik kasa tiplerine bakmak daha iyi, onlar daha karakteristik

valla bu kasa benim çok hoşuma gidiyor. yanılmıyorsam üstadın da önerisi bu olmuştu. evet fiyatı bayağı pahalı lakin satıcısı üyemiz arkadaş ile bir pasarlığa oturacağım tabi kendiside uygun görürse. amphibian istemezdim eskiden çok kaba geliyordu o çekil bilezikleriyle, bu forumda deri kayış taknları görünce bir anda bakış açım değşiti resmen. o yüzden komandierskiler biraz daha hoşuma gidiyor. klasiklerden önerin ne olur ? ben mesela bu bezel tarzını benimsedim daha ziyade. başkasını pek beğenemedim. önerin ne ?
Kullanıcı avatarı
ETersen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners