TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Comrades / Rus Güzelleri

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Comrades / Rus Güzelleri

Mesaj ETersen » 13 Mar 2015, 02:07

viewtopic.php?f=202&t=18655#axzz3UDKh19f2

buda düşündüğüm japon karakuş ustanın. çok hoşuma gitti ama bekliyoruz bakalım . malum maddi durumlar :)
Kullanıcı avatarı
ETersen

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 02:09

O zaman soyle yapalım bu kasa tipinde amphinianlar var rounded case 420 koduyla, sitede de burda bak
http://chistopolcity.com/en/15-420

Bu kasa tipi hosuna gittiyse bezel de aynı zaten, bunlara da deri kayış çok yakışır ya da Nato, burdan modeli bak meranın ya da zenitardan sıfır bakilabilir istersen ebay üzerinden ikinci el bakilabilir
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 02:11

Bu arada amphibianlar resimlerdeki saatle bileğinde görünüşü çok farkediyor, fotolarda kasa inanılmaz çirkin duruyor, neden anlayamadim
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ETersen » 13 Mar 2015, 02:22

aslında kadranda ccp yazması bile benim psikolojimi etkiliyor doğrusu. mesela gönderdiğin saat çok şık. koyu veya mavi tonlarlada muazzam gider ancak o kadranda göremediğim cccp varya. beni bititiyor işte.
viewtopic.php?f=219&t=18339#axzz3UCp7Jo5V
bu saat o yüzden de hoşuma gitti aslına bakarsan biraz. kadranın üzerinde o balık adamı görmek de biraz uzklaştırıyor beni doğrusu bir itici geliyor.
çok konuştum uzattım kusura bakma ama. öyle işte hocam ya çok derdim var çook. uygun fiyata birşeyler yapabilirsek inşaallah niyetim komandierski ama bakalım ya tavsiyelerede açığım halen.
birde bu saati hemen kola takma olayı varya o yüzzden yurt dışı sitelerine karşı bir soğukluk geliyor içime :D :D
Kullanıcı avatarı
ETersen

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 09:56

Etersencim kardeşim bilhassa konuyu daha da uzatman yararımıza :P bende o dalgıç adam için aldım saati :P ya garip bişey bende anlamıyorum, ilk bi komandierski aldım o da resimerle inanılmaz çirki duruyodu sonra bi geldi içim aydınlandı saatten, o zamanlardan amphibianlardan nefret ediyorum ama gözüme niyeyse çok kötü geliyordu (sanırım başta en uyumsuz saatler denk gelmiş bi de Avrupa yapımı saatlere alışmış gözümüz farklı olan saatlere karşı otomatik önyargı oluşuyor bu durumdan), sonra sonra bi amphibian aşkı doğdu, bu saatin de fiyat baktım saate göre çok iyi zaten iz üstündeydim direk aldım. Şimdi 2209 ve 2409 lu amphibianlara bakacağım. Komandierski kötü bi saat değil bu baktığın mekanizması benim amphibianla aynı (2414), kasa amphibian kasa fakat su geçirmezlik 30 m, ama benim komandierski'ye şimdiye kadar bişey olmadı, bi de vostok'larda kurma kolu çok sağlam dizayna sahip, vidalı farklı bi sistemi var, ben çok beğeniyorum eleştirilerin aksine bence çok kullanışlı ve saatin en zayıf yeri olan kurma kolunu mükemmel bi şekilde koruma gibi hayati bi fonksiyona da sahip aynı zamanda. Bence pazarlığı bi dene :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj ahmetfcetin » 13 Mar 2015, 10:00

Resim

bu da benden gelsin sabah neşesi, benim Raketa, masanın üstünde ışık banyosu yapıyodu güzel dayanamadım hemen bi resim çektim
Kullanıcı avatarı
ahmetfcetin

Mesaj argentum » 13 Mar 2015, 11:26

sovyet/rus saatlerine gönül veren yeni üye arkadaşlar, ben de ilk başlarda her saati beğenirdim ancak sonra seçici olmaya başladım. vostok amphibian dışında almaya pek gerek yok. Poljot'un alarmlı saatleri ve kurmalı kronografları, raketanın 24 hours, big zero, kopernik, perpetual takvim, slavanın yine big zerosu, luch tek kol modelleri haricinde ve özel olarak üretilmiş mesela kutup saatleri falan bunlar dışında pek bulaşmayın derim.
En son argentum tarafından 14 Mar 2015, 11:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj ETersen » 13 Mar 2015, 12:21

argentum yazdı:sovyet/rus saatlerine gönü veren yeni üye arkadaşlar, ben de ilk başlarda her saati beğenirdim ancak sonra seçici olmaya başladım. vostok amphibian dışında almaya pek gerek yok. Poljot'un alarmlı saatleri ve kurmalı kronografları, raketanın 24 hours, big zero, kopernik, perpetual takvim, slavanın yine big zerosu, luch tek kol modelleri haricinde ve özel olarak üretilmiş mesela kutup saatleri falan bunlar dışında pek bulaşmayın derim.

eyvallah argentum hocam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ETersen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners