TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Mesaj espinosa » 11 ub 2013, 16:19

bir arkada覺m uan rusyada. f覺rsat bu f覺rsat diyip bir saat ald覺rmak istiyorum. na癟izane hangi modeli 繹nerirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
espinosa

Kay覺t: 03 Eki 2010, 21:04

Mesaj mucadeleci » 11 ub 2013, 16:48

Bende 癟ok merak ediyorum, Rusyan覺n her ehrinde istediimiz bir Rus saatini bulabilirmiyiz? Yoksa moskovada yaayan adam da bizim gibi internetten sipari verip Almanyadan m 覺 al覺yor Strela ya da Sturmanskie saatini ?
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Riggs » 11 ub 2013, 18:18

Ben Rusya'da yasiyorum, cok uzun suredir mekanik saat meraklisi olmadigimdan daha once pek dikkat gostermedim lakin Rus saatleri satan saatciler var ama fiyatlari internet sitelerinden gordugunuzden farkli degil. Bir kac Buran gordugumu hatirliyorum 500$ civari fiyat bicmislerdi. Magazaya girdi mi saat direkt 300-400$ dolardan basliyor ve vintage degiller, muhtemelen Almanya'da uretilenlerdendir.

Farkli bir alternatif olarak Izmailovski Park'da haftasonlari bit pazari kurulur, orada Sovyet donemine ait bir suru ivirzivir bulunabilir, saatler de buna dahil. Ben yillar once oradan bir kac Analog fotograf makinesi almistim, bir sorun yasamadim. Yakin zamanda saat hastasi bi Rus arkadasimla oraya gidecegim, izlenimlerimi aktaririm fotograflarla beraber.

Internet sitesi olarak buranin sahibinden.com muadili www.molotok.ru var, orada bolca Rus saatleri gordum, Raketa Perpetual Calendar dahil, fiyatlari 30-80$ arasi degisiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Riggs

Ya: 47
Kay覺t: 09 Oca 2013, 23:30

Mesaj celo42 » 13 ub 2013, 21:03

ncelikle herkese merhaba.Bana bu rus saati sevgisini bulat覺ran hsnmrycl'ye teekk羹r羹 bir bor癟 bilirim :super: http://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-MILITAR ... 1c1a2c7513 ebay'den bu modeli almaya karar verdim fakat daha 繹nce hi癟 al覺veri yapmad覺m ebay'den bu g羹mr羹k ileri nas覺l oluyor?Biraz arat覺rd覺m baz覺lar覺 g羹mr羹kte tak覺l覺rsa komisyonculardan bahsediyor,baz覺lar覺 hi癟 bir sorun 癟覺mayaca覺n覺 s繹yl羹yor.Yard覺mc覺 olabilecekler var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
celo42

Kay覺t: 07 Oca 2013, 22:28

Mesaj Erdem35 » 13 ub 2013, 21:47

75 euro veya 100 dolara kadar bir sorun 癟覺kmaz... daha 羹st fiyatta ise deiik uygulamalar mevcut.... 繹rnein saati kutusuz g繹nderip faturaya daha az miktar yazma ya da hediye se癟enei belirtme gibi :thumbup: k覺sacas覺 bu saati g繹n羹l rahatl覺覺yla sipari verebilirsiniz... ama benim nacizane tavsiyem bir 30 dolar daha verip amfibian modellerine bakman覺z :thumbup:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj celo42 » 13 ub 2013, 22:30

teekk羹r ederim :thumbup: amfibianlarda ilgimi 癟ekiyor fakat ilk olarak bununla bir giri yapmak istiyorum ileride devam覺 gelecek :twisted: :D bir de bu paket kap覺ma kadar gelecek mi yoksa ben gidip mi alaca覺m bir yerden ? evrakdan bahsedenler var
Kullan覺c覺 avatar覺
celo42

Kay覺t: 07 Oca 2013, 22:28

Mesaj forzaken » 25 Nis 2013, 14:52

Resim
Bu poljot i癟in ne dersiniz? Kadran gayet kibar duruyor ve poseidon temal覺 olmas覺 houma gitti.
2612.1 kalibre 18 tal覺 mekanizmas覺 var. Titreimli alarm mekanizmas覺 hakk覺nda pek bilgim yok, kullan覺l覺 olmas覺ndan ziyade uzun vadede ar覺za yarat覺r m覺? Daha 繹nemlisi bu saat 200$ eder mi?
http://www.ebay.com/itm/Mens-POLJOT-POS ... 0646450363
Kullan覺c覺 avatar覺
forzaken

Kay覺t: 31 Ara 2012, 14:40

Mesaj Hsnmrycl » 25 Nis 2013, 15:33

Burada saatin mekanizmas覺n覺n tarih癟esi var. G羹r癟alar Hocam detayl覺ca anlatm覺t覺 zaman覺nda. Saolsun...

viewtopic.php?f=198&t=10686#axzz2RTgsSM9V

Saat 200 dolar etmez.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners