Merhaba, foruma yeni 羹ye oldum.bir bu癟uk sene 繹nceye kadar sovyetlerin saat yapt覺覺ndan bile haberim yoktu.taki saat ararken t羹rkiyedeki al覺sveris sitelerindeki poljot ve raketalar覺 g繹rene kadar.ancak o zamanlar bak覺p ge癟tim s覺f覺r saatlere bak覺yordum 癟羹nk羹.son zamanlarda nas覺l oldu bilmiyorum ama mekanik saatlere ilgim olutu ve sadece sovyet saatleri ilgimi 癟ekiyor eskiye ve farkl覺ya ilgimden san覺r覺m.mesela bir arada ronson varaflame 癟akmaklara ilgim vard覺 bu ilgim hala da devam ediyor ve elimde iki tane de mevcut hatta bir tane de ronson capri ald覺m.bir bucuk sene 繹nce malum internet sitelerinde bir 癟ok raketa big zero g繹rd羹m fakat art覺k yoklar.merak ettiim u raketa saatlerin baz覺lar覺n覺n kadranlar覺nda kamhen ya da jevels bilgisi yazmayabilir mi? ve arka kapakta kril alfabesi ile su s覺癟ramas覺na ve darbeye dayan覺kl覺 yazar m覺? Ayr覺ca say覺n emre daha 繹nce inhome vostoklardan bahsetmi diger markalarda da inhome model var m覺? Belirtmeden de ge癟emeyeceim sanki sovyet saat forumuna ilgi azalm覺.
Not: elimde hala sovyet saati yok.satmak isteyen arkadas olursa 繹zellikle poljot alarmlara talibim.