TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rus Saatleri Üzerine Genel

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: Rus Saatleri Üzerine Genel

Mesaj Arcus » 11 Kas 2012, 20:27

Hosgeldiniz, rus saatlerine ilgi gun gectikce artiyor. Sizinde katkilarinizla daha genis bir yelpazeden haberdar olacagiz. :champ:
resimleri dort gozle bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Arcus

Mesaj movement06 » 14 Kas 2012, 22:51

merhaba aranıza yeni geldim. Arkadaşımızda yeni gelmiş o da hoş gelmiş. Yıllardır mekanik saat biriktiririm. bende rus saatleri üzerine naçizhane bir kaç açıklama getirmek isterim. Bu güne kadar elime bir çok rus saati geçti. slava, zarya, wostok, raketa ve markasız sovyet dönemi çeşitli anı saatleri, 70li yıllardan kalma bir çok isviçre saatinin kolumda durduğuna defalarca şahit oldum anladım ki temizlenme, yağlanma vakitleri gelmiş ya da zemberek çatal balans vs. artık yorgun düşmüş, ama çalışır durumdaki hiç bir rus saati bu güne kadar kolumda durmadı, bilmem belkide rastlantıdır bu. İsviçrenin çoğu eski saatleri örneğin st96 kalibre bir makine balansını ne kadar ayarlarsam ayarlayım günde en az on iki saniye gibi bir hata payı verirken, aynı dönem üretilmiş bir vostokun günde sadece üç saniye gibi yanıldığına şahit oldum. evet arkadaşımız civarındaki bulunan hala çalışır haldeki eski rus saatlerini bize resimlerse memnun oluruz.
Kullanıcı avatarı
movement06

Mesaj uzaktaki » 15 Kas 2012, 13:59

En yakın zamanda resim ve bilgi paylaşmaya çalışacağım arkadaşlar.Malesef geçenlerde fotoğraf makinem bozuldu yenisinide alamadım yoksa resim koyardım.
Kullanıcı avatarı
uzaktaki

Mesaj Hsnmrycl » 15 Kas 2012, 18:16

Bu başlıkta güzel paylaşımlar olacağına eminim.
Konu güzel şekilleniyor.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj PhD » 16 Kas 2012, 19:44

Sayın uzaktaki hoş geldiniz. Bahsettiğiniz Salava Medical'i nereden bulabilirim.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj uzaktaki » 18 Kas 2012, 00:41

Hoşbulduk arkadaşım.Slava Medical satan özel biyer bilmiyorum sana tavsiyem sık sık ebay gibi sitelere bakman. Bu saat çok aranıyor bu yüzdende fiyatı oldukça yuksek olacaktır.Bir diyer alternatif aynı kasa ve mekanizmaya sahip bir Slava 2428 alman ebay de 3-4 tane var sanırım diyer rus saatlerine nazaran oldukça buyuk ve şık ayrıca aristokrat bir havası var bana geçen sene kelepir bir tane rasgelmişti düşünmeden aldım en yakın zamanda resim koyacağım.İllede Medical dersen gerçekten uzun bir arayış olabilir dediyim gibi Rusyada doktorlara nabız ölçmelerini kolaylaştırmak için uretilmiş bir bodel Slava Kiril harfleriyle yazılmış buda ihrac edilmediği anlamına geliyor ihrac edilen versiyonda aynı kadrana sahip deyil tam bilmiyorum ama Mark Gordon da bile yok galiba medical version ama size bol şans rus saatleri ilginçtir nereden ne çıkacağı beli olmaz. ;)
Kullanıcı avatarı
uzaktaki

Mesaj uzaktaki » 18 Kas 2012, 00:47

Pardon Mark Gordon da Slava medical varmış zor bulunuyar felan derken coşmuşum bende :D :D :D herkeze saygılar.
Kullanıcı avatarı
uzaktaki

Mesaj Yedaself » 18 Kas 2012, 01:43

Hoşgeldiniz :)

Slava Medical'e bir kere denk gelmiştim Ebay'de. Dikdörtgen kasaydı bu yüzden ilgimi çekmemişti tam olarak.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners