csaenv yazd覺:KKaraku yazd覺:Merhaba , cep saatinizin markas覺 POBEDA'd覺r. POBEDA, bu cep saatinde olduu gibi bir 癟ok kol saatinde de ayn覺 mekanizmay覺 kullanm覺t覺r. Mekanizman覺n ah覺m ah覺m bir 繹zellii yoktur lakin 癟al覺ma sesi keyif verebilir
K覺sacas覺 , manevi deeri maddi deerinden daha y羹ksektir diyebiliriz.Ayr覺ca Rus saatleri ile ha覺r neir olan her saat ustas覺 bir bak覺m ile saati 癟al覺覺r hale getirecektir.
Merhaba,
Yorumunuz i癟in teekk羹r ederim, bu saat rahmetli dedemin di ne zaman ald覺 nereden ald覺 bilmiyorum, bu saatin 羹retim y覺l覺n覺 nereden 繹renebiliriz, amac覺m tamir ettirip in. ileride 癟ocuklar覺ma b覺rakmay覺 isterim (belki 50-60 y覺l sonra tarihi eser stat羹s羹ne girer 癟ocuklar覺m veya torunlar覺m k繹eyi d繹nerler)
retim tarihi hakk覺nda bir bilgiye sahip deilim. Bir dier konu ise , b繹yle bir saat ilerisi i癟in k繹eyi d繹nmenize yarayacak bir deer ta覺m覺yor,bunu bilmenizi isterim.
Dediim gibi saatinizde klasik Rus mekanizmas覺 kullan覺lm覺 olup(Mekanizma ismini hat覺rlayamad覺m) , sizi sadece 癟al覺mas覺 ile tatmin etmesi yeterli olacakt覺r. Elimde birden fazla Pobeda marka saat bulundurmu olup , bu mekanizman覺n da sapma deerlerinin biraz fazla olduunu da belirtmek isterim.