gri kadranı da almamak lazım hemen.
bunlar şimdi sun-burst beyaz da çıkarır

39 olması çok da göze batmıyor abi. Benim K65i alırken tereddüt etmiştim o dressi tarz kaybolmuştur diye ancak çok da şey değilHsnmrycl yazdı:39mm değil de 36 olsalarmış daha güzel olacaklarmış
gri kadranı da almamak lazım hemen.
bunlar şimdi sun-burst beyaz da çıkarır
Küçük çap kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum abi. Muhtemelen saat gelince kuşkun gecerHsnmrycl yazdı:talha ben nomos'a öyle bi alıştım ki...
35mm çap, 7mm yükseklik!
kolumda yok gibi.
şimdi 39 bile büyük gelir diye çekiniyorum.
ayrıca "düşük profilli" saat ne güzel şeymiş ya.
yıllarca panerailer gömleklerimi katletti.
yeni emaye kadranlı seikoları da çok bekledim ama sırf yükseklikleri nedeniyle almıyorum şimdi.
falan filan
afl yazdı:Bence de çok iyi bir iş çıkmış. Estetik olarak çok beğendim. Kadran renkleri de doğru seçilmiş. Talha, Emre ve Kakefe siz çok daha iyi biliyorsunuz tabi ama benim görüşüm mekanizmanın da hiç üzmeyeceği yönünde. Sonuçta bilinen denenmiş onaylanmış mekanizma. Genel toplamda harika iş olmuş.
Bir tek bezeli de brush tercih etme konusunda Kakefe'ye katılamayacağım. Bu kadar güzel yapılmış saatte bence hem kasa hem bezel polished olsa daha iyi olur. Dress saate polish asalet katıyor bence. Ya da benim arabeskliğim tuttu yine
rtalhaustun yazdı:Küçük çap kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum abi. Muhtemelen saat gelince kuşkun gecerHsnmrycl yazdı:talha ben nomos'a öyle bi alıştım ki...
35mm çap, 7mm yükseklik!
kolumda yok gibi.
şimdi 39 bile büyük gelir diye çekiniyorum.
yeni emaye kadranlı seikoları da çok bekledim ama sırf yükseklikleri nedeniyle almıyorum şimdi.
falan filan
Hsnmrycl yazdı:falan filan
Hsnmrycl yazdı:
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 55 misafir
|