Emre Bey,
Çok güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık. Tonneau kasalar benim en sevdiğim kasa modellerinden, o nedenle zaman içinde o kadar çok aldım ki kalan parçalardan yeni saatler yapmak mümkün hale geldi

Bir konuda naçiz görüşümü ifade etmek isterim. 1. jenerasyon amphibia'ların o swing lug'larına diğer forumlarda da fabrikanın yekpare kasa yapmadaki beceriksizliği nedeniyle bulunan bir çözüm olduğu söylenir. Öyle anlaşılıyor ki siz de bu fikirdesiniz. Ben ise bunun dalış sırasında dalgıcın elbisesi üzerine takacağından saatin bilekte rahat hareket etmesi için tasarlandığını, zira tonneau kasanın da bileğin kavisini taklit eden bir kavise ve ergonomik tasarıma sahip olduğunu düşünürsek Sovyetler B.'nin işlevselliğe önem veren tasarım anlayışının 1. jenerasyon amphibia kasasının üretiminde etken düşünce şekli olduğunu savlamak isterim. Aslında bu kadar uzun cümle kurmaktan hiç hoşlanmam ama sanırım eski huylardan kolay kurtulunamıyor. Her biri birer makale niteliği taşıyan incelemelerin ya makaleler ya da incelemeler başlığı taşıyan özel bir bölüme aktarılmasını da teklif ediyorum.
Daha nice Amphibia'lara,
Aykut