TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Comrades / Rus Güzelleri

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Comrades / Rus Güzelleri

Mesaj KKarakuş » 23 Eyl 2012, 10:49

mlm yazdı:Super olmuş :thumbup:

Beğenmenize sevindim,teşekkür ederim. :champ:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj mlm » 23 Eyl 2012, 11:06

Kayış Roder mı Baron mu? Gayet kaliteli duruyor :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj KKarakuş » 23 Eyl 2012, 11:20

mlm yazdı:Kayış Roder mı Baron mu? Gayet kaliteli duruyor :thumbup:

Ne Roder ne de Baron :D Dün ustama uğramışken yeni gelen kayışları kurcalarken bunu gözüme kestirip aldım.Fiyatı 10 TL olduğundan ustama iyi midir dedim gayet iyidir dedi,bende onayı alınca alıverdim.

Orta halli güzel bir kayış diyebilirim.Bir dahaki gidişimde de gözüme kestirdiğim iki Roder'i de alınca sizinle paylaşırım.Bu arada benim Portakal'a(Vialux) turuncu kayış sonunda buldum.Onu da alınca saatle güzel uyacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj KKarakuş » 23 Eyl 2012, 11:35

Vakit bulup,elimden geldiğince kullandığım Rus saatlerinin resimleri ile birlikte mekanizmalarının da resimlerini paylaşacağım.Fikir ve bilgilendirme açısından iyi olacağını düşünmekteyim.

İlk olarak koleksiyonumdaki Vostok Komandirski ile başlayalım.Date(tarih) diskli ve kurmalı bir mekanizması olan 2414A ;

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj deVille » 23 Eyl 2012, 11:53

Ben elimdeki Rus saatleri ile ilgili paylaşımlarda bulunacağım. Her saatimi burada Rus güzelleri başlığı altında paylasmaktansa her birine müsaademize ayrı başlık acmak istiyorum. İlk saatimi zaten burada paylaşmıştım. Linkini asagida paylasiyorum. http://www.forum.saatforumu.com/viewtopic.php?t=10144

Digerleri poljot aeroclub blue dial kalibresini bilemiyorum arka kapağını açamadım. Ama tarih çarkı, haftanın günü ve 24 saat indikatoru mevcut. Dikdortgen/ tonneau tarzı bir kasaya sahip metal kayıtlı bir saat özel üretimi gibi durmakta.
Digerleri de molnia diğer ve molnia aviator. Bunlar henüz elime ulaşmadı. Geldiginde paylaşacağım.

Bir de vintage Rus saatlerini piyasadan nasıl buluyorsunuz? Tek tek ustaları mı dolaşıyorsunuz, yoksa internetten açık arttırma sitelerinden mı alıyorsunuz?

Sent from my iPad using Tapatalk
En son deVille tarafından 26 Eyl 2012, 17:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj asymptote » 23 Eyl 2012, 11:58

Bu saatin hacking özelliği var mı Karakuş? Sanki stop lever görüyorum mekanizmanın arkasında, değilse ne iş yapar acaba o dirsek şeklindeki kol?
Bu arada senin kronograf ne durumda? :) ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj KKarakuş » 23 Eyl 2012, 12:01

Vintage Sovyet (CCCP) saatlerini ,kendi adıma konuşursam ; Belirttiğiniz üzere malum siteleri takip ederek alıyorum.Bunu nadir yapmakla birlikte, asıl Sovyet saatlerimi değerli koleksiyonerlerden alıyorum diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Hsnmrycl » 23 Eyl 2012, 12:01

KKarakuş, meraklıları için faydalı paylaşımlar yapıyorsun :thumbup:

deVille, saatleri ayrı başlık altında tanıtmak her zaman daha faydalı olur. Böylece bu başlık altında kaynayıp gitmezler. Vintage saatleri buralardan bulmak ne derece kolay bilemiyorum. En azından Ankarada oldukça zor. Ayrıca çeşit az. Ben kendiminkileri Ebay'den temin ediyorum. Ama ne yazık ki Ebay arama seçeneklerini değiştirdi ve artık pek çok vintage saat satıcısının ürünleri aramalarda çıkmıyor. Ebay'e attığım maile verdikleri cevaba göre de artık hep böyle olacak. Yeni gelecek saatler için yapacağınız tanıtımlar da bizi mutlu eder.

Asymptote, bildiğim kadarıyla Vostoklarda sadece 2234 kalibrelerde hacking özelliği var.

Resim
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners