TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

O Bir Rus: Vostok Generalskie İnceleme

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: O Bir Rus: Vostok Generalskie

Mesaj Hsnmrycl » 18 Şub 2012, 01:29

magneto, günlük 40 saniye civarında önden gidiyor :D belki ilerde toparlar, kimbilir.
ama en başında da dediğim gibi bahsettiğimiz saat 90 lira, yani bu sapmaya rağmen bu fiyata bence kaçmaz :thumbup:

kolumda tik tak çalışan bir mekanik olduğunu bilmek bile yeter.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj gurcaglar » 19 Şub 2012, 04:01

Sevgili Bond,

Nazik öneriniz çok teşekkür ederim.
Bu konuda geç kalındığını düşünüyorum.

İyi dilekler,

A.G.

Bond yazdı:İyi günlerde kullansın sahibi :champ: İnceleme için teşekkürler. :thumbup:

TSF'de Rus mekanik saatlerini seven kullanıcılar için ileride bir proje çalışmamız olmasını planlıyorum. Elbette tarihi değer, karakter, kalite ve mekanik olarak daha üst düzey bir ürün olmasını isterim. Köklü Rus saat markalarından iki tanesinin sahibi ile dolaylı olarak tanışıklığımız var, bu konuda henüz görüşmedim ama gereken ilgiyi göstereceklerdir. Gürçağlar hocamız zamanı geldiğinde proje danışmanı olarak tecrübe ve önerilerini sunmayı kabul ederse, hem tarihi hemde mekanik anlamda değeri olacak bir Rus saati çıkartabiliriz diye düşünüyorum. ;)
Önyargıları yıkmak kaleleri yıkmaktan zordur...
Kullanıcı avatarı
gurcaglar

Mesaj retrograde » 19 Şub 2012, 11:29

Bond yazdı:İyi günlerde kullansın sahibi :champ: İnceleme için teşekkürler. :thumbup:

TSF'de Rus mekanik saatlerini seven kullanıcılar için ileride bir proje çalışmamız olmasını planlıyorum. Elbette tarihi değer, karakter, kalite ve mekanik olarak daha üst düzey bir ürün olmasını isterim. Köklü Rus saat markalarından iki tanesinin sahibi ile dolaylı olarak tanışıklığımız var, bu konuda henüz görüşmedim ama gereken ilgiyi göstereceklerdir. Gürçağlar hocamız zamanı geldiğinde proje danışmanı olarak tecrübe ve önerilerini sunmayı kabul ederse, hem tarihi hemde mekanik anlamda değeri olacak bir Rus saati çıkartabiliriz diye düşünüyorum. ;)

Çok güzel bir düşünce her ne olacaksa şimdiden gözü kapalı katılıyorum. Geniş katılımlı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler Bond.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Bond » 20 Şub 2012, 17:22

Retrograde teşekkürler :thumbup:

Gürçağlar hocam teşekkürler, neden geç kaldık? Zaten az sayıda Rus saati meraklısı var halen forumda, sizde aktif olmayan review yazmayan Dünyalı bir üye durumunda olunca kime danışıp bu işlere kalkışalım veya hemen böyle bir proje yapmak isteyelim :)

TSF içinde projelerle ilgilenen kişilere genel bilgi vermek adına bir eklemede bulunmak istiyorum. TSF'nin öncelikli amacı üyelere saat yaptırmak olmadığı için gerçek markalı ve her birinin kendi kategorisi içinde değerli ve mantıklı projeler olmasına özellikle dikkat ediyoruz ve tercihlerimizi bu yönde kullanmak istiyoruz. Şu an dört farklı ülkeden beş marka ile görüşüyoruz, Hepsi ayrı özelliklere, marka değerine ve fiyat seviyelerine sahip. Bu proje planlamalarında amacımız yapılan saatin global olarak kendi kategorisinde marka değerine ve bilinirliğe sahip olması ve hepimiz için özel birer hatıra durumunda kalmasıdır. Aynı zamanda normal kullanım için uygun ve ikinci el değerine sahip markalı saatler olmalılar. Bunlar ticari projeler olmadıklarından bu yaklaşımımız ilk günden beri aynı ve değişmeyecektir zaten.

Aynı durum Rus markaları içinde geçerli, detayları ilerleyen zamanlarda görüşelim tercih ederseniz. Firmalar olumlu bakarsa ve sizde gelişmeler sonucu bizlere ışık tutararak konsept, mekanizma ve marka tercihinde öneride bulunursanız özellikli bir saat olabilir diye düşünerek yazdım üstteki mesajımı. Bu iki Rus markası ile ilgili size özel mesaj gönderiyorum.

Vince teşekkürler, elbette sensiz olmaz :D İtalyanca var mı esas önemli olan o :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Hsnmrycl » 20 Şub 2012, 18:37

Bond, markalari bari buradan acikla ustadim. Bu nasil bir gizlilik boyle :D
Ciddi anlamda merak ettim ben :shock:
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Bond » 20 Şub 2012, 18:46

Gizlilik değil :D Konu burada inceleme konusunda uzamasın diye öyle dedim. Vostok ve Raketa markaları ile kısmen bağlantımız var. Farklı markalarda mevcut Rus olarak. Poljot, Volmax ( Aviator, Buran, Sturmanskie ) vb. Gürçağlar hocam ile konuşalım gelişme olursa ayrı konuda zaten açar detaylıca üzerinde konuşuruz hep beraber.

Planlanan başka projelerde olduğu için şu an sadece fikir olarak üzerinde duruyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Hsnmrycl » 20 Şub 2012, 18:54

Yalnizca Luminasyonu ve bezeli modifiye edilmis bir amphibia'ya razı biri olarak sabirsizlikla bekliyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj msturan » 20 Şub 2012, 19:03

Bond yazdı:...Vince teşekkürler, elbette sensiz olmaz :D İtalyanca var mı esas önemli olan o :D

Hayırdır inşallah :roll: :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners