kendi 癟a覺mda saatlere, 繹zellikle de sovyet saatlerine merak覺m vard覺. yine ge癟en g羹n bir saat g繹rd羹m antikac覺mda arad覺m tarad覺m internet sitelerinde rast gelemedim. fikir sahibi olmak a癟覺s覺ndan sizlere de s繹ylim. saatte ''迮迮郋邽郕訄'' yaz覺yor. rus癟a deiim demek. san覺r覺m garba癟ov zaman覺nda deiim parolas覺yla yeniden yap覺lanma zaman覺na ait. 1980 sonras覺. internette g繹rd羹羹m bir resime g繹re bu serinin 2 癟eidi var: birisinde k覺z覺l bayraa ilenmi orak 癟eki癟 sembol羹 var, dierinde saatin ortas覺nda kocaman bir k覺z覺l y覺ld覺z var. saat sekizgen 癟er癟eve i癟erisinde. saat hakk覺nda pek bir fikrim yok ancak 癟ok houma gitti sizlere de dan覺im dedim. saat 癟ok temiz ger癟ekten de. sat覺c覺 sand覺ktan 癟覺kar覺lm覺 olduunu bu y羹zden temiz olduunu s繹yledi. kadran覺 orjinal kadran覺 deil ancak beendiim deri bir kadran覺 takacak eer al覺rsam. ordan birs羹r羹 baka al覺veriler de yapt覺覺m i癟in fiyat olarak 170 TL dedi. bakas覺na 200 demi... vs
sizin bu saat hakk覺nda bilginiz var m覺? veya sahte olabilir mi (bu arada s羹rekli o antikac覺dan al覺veri yapt覺覺m i癟in sahte mal vereceini hi癟 sanm覺yorum)? ve sizce bu fiyat o saat i癟in nas覺l? zellikle ''Hsnmrycl'' adl覺 kiiden yorum bekliyorum. blounu da okudum rus saatlerinde san覺r覺m 羹stad say覺labilir bana g繹re
yorumlar覺n覺z覺 esirgemeyin, tekrar teekk羹rler