TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Mesaj Erdem35 » 29 Ara 2012, 22:54

iyiakamlar... sizden sipariini vermi olduum vostok saat hakk覺ndaki yorumlar覺n覺z覺 rica ediyorum. linkteki saati ald覺m acaba bana saatin verimlilii hakk覺nda bir eyler s繹yleyebilir misiniz? ne kadar dayan覺r vs. tabii ki de vostok un al覺nas覺 daha fazla olan saatleri de vard覺r ama ben vostokla tan覺ma a癟覺s覺ndan ve tasar覺m覺n覺 da dier vostok modellerine g繹re daha sade bulduum i癟in bu saati almaya karar verdim.teekk羹r ederim.

http://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-VOSTOK- ... 2c69546202
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj Hsnmrycl » 30 Ara 2012, 02:53

hcmail yazd覺:kendi 癟a覺mda saatlere, 繹zellikle de sovyet saatlerine merak覺m vard覺. yine ge癟en g羹n bir saat g繹rd羹m antikac覺mda arad覺m tarad覺m internet sitelerinde rast gelemedim. fikir sahibi olmak a癟覺s覺ndan sizlere de s繹ylim. saatte ''迮迮郋邽郕訄'' yaz覺yor. rus癟a deiim demek. san覺r覺m garba癟ov zaman覺nda deiim parolas覺yla yeniden yap覺lanma zaman覺na ait. 1980 sonras覺. internette g繹rd羹羹m bir resime g繹re bu serinin 2 癟eidi var: birisinde k覺z覺l bayraa ilenmi orak 癟eki癟 sembol羹 var, dierinde saatin ortas覺nda kocaman bir k覺z覺l y覺ld覺z var. saat sekizgen 癟er癟eve i癟erisinde. saat hakk覺nda pek bir fikrim yok ancak 癟ok houma gitti sizlere de dan覺im dedim. saat 癟ok temiz ger癟ekten de. sat覺c覺 sand覺ktan 癟覺kar覺lm覺 olduunu bu y羹zden temiz olduunu s繹yledi. kadran覺 orjinal kadran覺 deil ancak beendiim deri bir kadran覺 takacak eer al覺rsam. ordan birs羹r羹 baka al覺veriler de yapt覺覺m i癟in fiyat olarak 170 TL dedi. bakas覺na 200 demi... vs

sizin bu saat hakk覺nda bilginiz var m覺? veya sahte olabilir mi (bu arada s羹rekli o antikac覺dan al覺veri yapt覺覺m i癟in sahte mal vereceini hi癟 sanm覺yorum)? ve sizce bu fiyat o saat i癟in nas覺l? zellikle ''Hsnmrycl'' adl覺 kiiden yorum bekliyorum. blounu da okudum rus saatlerinde san覺r覺m 羹stad say覺labilir bana g繹re :)

yorumlar覺n覺z覺 esirgemeyin, tekrar teekk羹rler

Selamlar, 羹stat say覺lmam ama saat sahte gibi g繹r羹nm羹yor. Propaganda saatlerinden biri. Mir marka. 170 lira olduk癟a fazla. Benzer saatler Ebay'den yar覺 fiyat覺na bulunur.

erdemguner35 yazd覺:iyiakamlar... sizden sipariini vermi olduum vostok saat hakk覺ndaki yorumlar覺n覺z覺 rica ediyorum. linkteki saati ald覺m acaba bana saatin verimlilii hakk覺nda bir eyler s繹yleyebilir misiniz? ne kadar dayan覺r vs. tabii ki de vostok un al覺nas覺 daha fazla olan saatleri de vard覺r ama ben vostokla tan覺ma a癟覺s覺ndan ve tasar覺m覺n覺 da dier vostok modellerine g繹re daha sade bulduum i癟in bu saati almaya karar verdim.teekk羹r ederim.

http://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-VOSTOK- ... 2c69546202

Selamlar, saat siz hayatta olduunuz m羹ddet癟e dayan覺r. Saati ald覺ktan sonra zaman tutmas覺nda iler gitme ya da geri kalma olsa da birka癟 ay o ekilde kullan覺n. O zaman zarf覺nda deiimler olacakt覺r. Eer hala tatmin olmazsan覺z bir saat癟ide ayarlat覺rs覺n覺z. Gayet g羹zel bir se癟im yapm覺s覺n覺z. Hay覺rl覺 olsun.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj forzaken » 31 Ara 2012, 15:25

merhabalar.
ne zamand覺r raketa big zero saat ar覺yordum. ebay'de bulduum anda ka癟覺rmamak i癟in sat覺n ald覺m ancak emin olamad覺m.
1970lerin 羹r羹n羹 olduu s繹yleniyor. sizce saatin durumu nas覺ld覺r, par癟alar覺 orijinal midir, bak覺m ister mi tamiri yap覺l覺r m覺? bir de bu kasaya polisaj gerekli midir?

http://www.ebay.com/itm/230896031264
Kullan覺c覺 avatar覺
forzaken

Kay覺t: 31 Ara 2012, 14:40

Mesaj Hsnmrycl » 31 Ara 2012, 16:30

forzaken yazd覺:merhabalar.
ne zamand覺r raketa big zero saat ar覺yordum. ebay'de bulduum anda ka癟覺rmamak i癟in sat覺n ald覺m ancak emin olamad覺m.
1970lerin 羹r羹n羹 olduu s繹yleniyor. sizce saatin durumu nas覺ld覺r, par癟alar覺 orijinal midir, bak覺m ister mi tamiri yap覺l覺r m覺? bir de bu kasaya polisaj gerekli midir?

http://www.ebay.com/itm/230896031264

Benim tavsiyem udur:
deme yapt覺ysan覺z hay覺rl覺 olsun.
ayet 繹demeyi yapmad覺ysan覺z o saati almay覺n.
Hem biraz pahal覺 hem de kurma kolunun deitirilmi olduundan 羹phelendim.
Ayr覺ca kadran覺nda da akrep ve yelkovan izleri var. Beyaz kadranda 覺k durmaz.
Onun yerine unu al覺n:
http://www.ebay.com/itm/221163282894?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Saatin cam覺ndaki 癟iziklere ald覺rmay覺n. Halletmek kolay.
Sat覺c覺ya mesaj 癟ekip ka癟 lira teklif ederseniz saati sataca覺n覺 sorun ve s繹yledii fiyat覺 "offer"lay覺n.
Takdir sizin :thumbup:

Ayr覺ca saat 80'lerden...
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj forzaken » 31 Ara 2012, 17:02

Hakl覺s覺n覺z kadrandaki izlere dikkat etmemitim. Saatin fiyat aral覺覺n覺 da bilmediimden aceleye geldi biraz.
Bahsettiiniz saate bir bakay覺m ;) teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
forzaken

Mesaj forzaken » 02 Oca 2013, 15:01

ald覺m o saati :)
hirsch marka kay覺larla 繹yle iki deneme yapt覺m ne dersiniz?

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
forzaken

Mesaj Hsnmrycl » 02 Oca 2013, 23:56

Hay覺rl覺 olsun.
Ben ilk kay覺覺 daha uygun buldum ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj KKaraku » 03 Oca 2013, 00:02

ncelikle hay覺rl覺s覺 olsun. 襤lk fotoraftaki kay覺覺 alm覺 bulunmaktaysan覺z , ka癟 lira olduunu 繹renebilir miyim ? ok beendim .:shock:
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners