Benim bu kezki tercihim vostok amphibia se 960728 pepsi Neptüne 697/900 numarasiyla. Dönen bezel kliksiz bence en önemli eksiği bu. Klitli tepe ve 2415.01 mekanizmaya sahip. Indisler lumeye sahip 12 indisi neptune sembolü nedeniyle küçük tutulmuş.
Aklimdaki model neptune beyaz kadrandi ancak bu sene stoklara gelmeyeceğini öğrendim belirsiz süre beklemek istemedim. Neptün denince akla gelen model ise malum yeşil kadranli ikonk 960726 seveni bekleyeni cok ve stoklara girdiğinde hemen tükeniyor. Ancak ebayda meranomun iki kati fiyatla satis ilani bol, muhtemelen alanların bir kısmı bu nedenle tercih ediyor. Ben ise tercihimi yeşilin güzel olmasına karşın fotograf güzeli gibi geldiğinden pepsiden yana kullandım. Benim icin giyimden ve tabi alismamaktan kaynaklı rahatlıkla kullanabileceğim bir renk degil yeşil. Siparişi bir ay öncesinde vermeme karşın haziran başı rus bayramı ve akabindeki tesadufi yavaş ilerleyen gümrük işlemleri nedeniyle gecikmeli ulaştı. Bugün sabırsızlıkla izinli olduğum işyerine gittim ve birkaç fotograf çektim

seiko padinin bilegime büyük gelmesinden sonra hangi pepsiyi alsam skx009 mu bu mu derken skx007in yanına şimdilik çelik bilezigi olan Neptünu denemek keyifli olacak. Miltat jubilee skx009 olsa durum farklı olabilirdi
Fotoğraf yüklemek ve yazmak telefondan zor oluyor, anlamadigim nedenle yan dönen fotoları döndürmek işkence