Vostok denince akla ilk amphibia saatler gelir ve benim de ilk tercihim onlardır. Fakat yeni kasa sayılabilecek 24 saatlik Komandirskie K-65 saatimden sonra 2432 mekanizmalı saatlere de bakmaya başlamıştım. 2432 mekanizma nispeten daha yeni ve komplike bir mekanizma olup, tarihle beraber 24 saat ve gündüz, gece çarkına da sahip. Bu sebeple bir suredir K-35 modelleri kesmekteydim. İş arkadaşlarımdan bazılarını zehirleyip onlar için 3 adet amphibia siparişi verince kendimi boş geçmeye gönlüm razı olmadı ve seçtiğim bu modeli komandirskie. com sitesinden sipariş vermiş bulundum. Yaklaşık 1 aylık seyahatten sonra saatler 2 paket halinde geldi ve birinciye 30 TL civarı, diğerine ise hiç masraf çıkmadı. Açıkçası nasıl bir saat gelecek pek emin değildim. Fakat saati elime alınca, gerek kasası ile, gerek bezeli ve bileziğiyle beni şaşırttı. Bileğe de gayet güzel oturunca dedim forumdaşlara tavsiye edeyim. Evet kadran gördüğünüz gibi sade ve komandirskie motifleri içeriyor. 12 altındaki 24 saatlik gösterge saate ayrı bir hava katıyor, ayrıca merkezin altındaki küçük kare gündüz beyaz gece de siyah çakıyor. Bezel kasada gayet şık duruyor, paslanmaz çelik ve 12 pozisyonundaki üçgen fosforlu. Akrep, yelkovan ve bu üçgenin fosforları klasik amphibialara göre daha iyi. Bilezik çok kaliteli değil ama gayet iş görür ve orta baklalar parlak, dış baklalar mat görünümlü. 41-48 mm ölçülerindeki kasa mat ve paslanmaz çelik. 100 mt su geçirmezlik mevcut. Oturaklı ve bence bilekte güzel duran bir saat. Kısacası K-35 lerden beğendiğiniz bir modeli alabilirsiniz, pişman olmayacağınıza inanıyorum...