TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motosiklet Hastaları Buraya

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motosiklet Hastaları Buraya

Mesaj Bg17 » 23 May 2015, 18:09

Clk yazdı:
Gofal yazdı:Kimseden ses gelmeyince Bell Rogue kaskın siparişini verdim, ürün ulaştı da. Ancak, internetten aldığım için deneme fırsatı bulamamıştım.

Şunu demeliyim ki yuvarlak değilde uzun bir kafa yapınız varsa bu kask size göre değil.

Clk :champ:
Bandit alien 2 tam olarak aradığım kask galiba. Ama türkiye' de online satan da görünmüyor.

Bu arada, motosiklet sırtındaki günlere az kaldı, tekrar alıyorum inşallah. :)

Ben ilk Harley Davidson Jet Kaskimi aldigimda tabii ki öncelik güvenlikti. Güvenligi yüksek kaskalar dolgu malzemesinden dolayi balon gibi oluyor. Kaski ilk taktigimda kendimi motorsiklet üzerine monte edilmis ampül gibi hissetmistim.

Baktim böyle olmayacak stili tamamlamak icin biyiklari badem kestim, konyadan takunya siparis ettim, simdi konsept bastan ayaga uygun oldu. Tekerlekli akp amblemi geziyorum ortalarda :lol: :lol: :D

Bulent :champ: :champ: bunun ustune ne desem bos... :lol: :lol:

sabah uyaninca okudum, yarim saatdir siritiyorum, hanim ruyanda ne gordun de gulup duruyosun dedi, bende motorlu ampul dedim. Manasiz manasiz bana bakio su anda....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Gofal » 23 May 2015, 19:35

Teşekkürler Ce262 :champ:
Belirtmeyi unutmuşum önceki mesajda, uzun kafa yapım sebebiyle bana hiç olmadı malesef.

Güvenliği ikinci plana atıp bu kaskı tercih etmiştim. Eski kask ile Clk'nın yöntemle yola devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun sana da.

:champ: clk : champ: :)
The difference between men and boys, is the price of their toys.
Kullanıcı avatarı
Gofal

Mesaj khef » 30 May 2015, 11:22

Herkese guvenli surusler dilerim. Bu da benim yeni cocuk :arrow:

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Tozluraflar » 30 May 2015, 15:13

Saatler ilk kez ilgimi çekmeye başladı ve saat forumuna üye oldum. Ama iki tekeri görünce dayanamadım. Foruma ikinci mesajım buraya olsun. :) Ankara dan selam bu da benim kullanabildiğim ama benim limitlerimi aşan motosikletim. Triumph tiger 800ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tozluraflar

Mesaj khef » 04 Haz 2015, 13:33

Tozluraflar yazdı:Saatler ilk kez ilgimi çekmeye başladı ve saat forumuna üye oldum. Ama iki tekeri görünce dayanamadım. Foruma ikinci mesajım buraya olsun. :) Ankara dan selam bu da benim kullanabildiğim ama benim limitlerimi aşan motosikletim. Triumph tiger 800ResimResim

Cok guzel motor tozluraflar :champ:

Yakin cekim fotolar da gormek isteriz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Clk » 04 Haz 2015, 15:53

Khef, integra süper secim olmus tebrik ederim. Cok ufak degisiklikler ile racing kivamina gelecek cizgileri var. Sana mavi, kirmizi, beyaz folyo yaptirmani tavsiye ederim. Tabii ki bu söylediklerim zevk meselesi :champ:

Bu'da benden bir kare olsun. Sons of Anarchy Walz + Aktas Edition :lol:

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj khef » 05 Haz 2015, 10:10

Clk yazdı:Khef, integra süper secim olmus tebrik ederim. Cok ufak degisiklikler ile racing kivamina gelecek cizgileri var. Sana mavi, kirmizi, beyaz folyo yaptirmani tavsiye ederim. Tabii ki bu söylediklerim zevk meselesi :champ:

Bu'da benden bir kare olsun. Sons of Anarchy Walz + Aktas Edition :lol:

Resim

Tesekkurler Clk. :champ: Sizin cocuk da harika. :thumbup:
Integra piyasaya ilk ciktigi gunden beri takip ettigim bir motordu. Sonunda dayanamayip aldim. Kendisine sport touring maxi scooter diyorum. :D Melez bir motor, uc farkli surus modu var. Sizin de bahsettiginiz gibi ufak degisikliklerle racinge evrilebilir ki hatta halihazirda tri-color olarak bilinen bir rengi de mevcut. :arrow:
Resim
Ben uzun yol yapmayi sevdigim icin touringe cevirmeyi tercih ettim ve govde renginde 3'lu canta seti aldim. Tabi onlarin uzerinden de kirmizi seritler gecirecegim. Fotograflarini daha sonra paylasirim.
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Tozluraflar » 09 Haz 2015, 12:49

Khef teşekkürler. O zaman Bu hafta sonundan iki yakın çekim kare paylaşayım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tozluraflar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners