KKaraku yazd覺:Tabiki , hakk覺n覺 yemeyelim g羹zel araba.
vmetin yazd覺:Ee neye binecez abi?
mrbars duymaz inallah, verecei her cevaptan t覺rsar覺m
Metin06 yazd覺:u s覺ralar C segmentinde ara癟 alacak olan arkadalara iddetle Volvo V40 覺 tavsiye ediyorum.eer sedan ara癟 olmazsa olmaz deilse 70000tl den balayan fiyatlarla ubat ay覺ndan itibaren sat覺a 癟覺kacak bu araca en az覺ndan showroom da incelemesini isterim.aa覺da resmi sayfas覺ndan bakmak isteyenlere link veriyorum.
http://www.volvocars.com/tr/all-cars/vo ... fault.aspx
fbolukbas yazd覺:Levcho bundan 繹nceki arac覺m 2001 model corolla terra 1.4 vvti manuel benzinli idi. Tipi ve donan覺m覺 iddial覺 bir araba deildi ama ben malzeme kalitesinden, motor azuman uyumluluundan mekanik ve s羹spansiyon sistemi yumuakl覺覺ndan ve sorunsuzluundan 癟ok memnundum.
Jettaya ge癟tikten sonra biraz bocalad覺m. Genel de sebeplerim, sert plastiin fazlaca kullan覺lmas覺 (d羹羹nelin aksine sadece jetta da deil, golf te de durum b繹yle) sert s羹spansiyonu (konfor gidiyor g羹venlik geliyor tabi bu durumda) arac覺n boyu uzun baya toyotaya g繹re, 繹zellikle yan g繹r羹 y羹ksek kap覺/k羹癟羹k cam'lardan dolay覺 daha az.
Jettada da yukarda yazd覺覺n benzer ucuzlatma etkileri g繹r羹l羹yor. Ger癟i al覺t覺m art覺k imdi daha severek kullan覺yorum. zellikle de 1 ay kadar 繹nce sol arka kap覺ma 癟arpt覺lar, servis s羹resince sigorta irketi bir hafta focus tahsis etti. Focus'tan sonra daha da bir sevdim(Focus un k繹t羹 bir ara癟 olmas覺ndan deil y覺prat覺lm覺 olmas覺n覺n pay覺 癟ok)
fsinan yazd覺:
Japonlar 癟ok tutucu davran覺yor. Bir sebebi de mantalite farkl覺l覺覺ndan kaynaklan覺yor. Japon problemsizlik temelinde 羹retim yap覺yor. VW gibi DSG 5-15K sonra silkeleme yaps覺n diye deil.
.....
Baran yazd覺:3.20d ve M3 guzel ikili helede u karda k覺ta m3羹n tad覺ndan yenmez
D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir
|